DRAMU OKO ANDRIJE PRODUŽAVA ILIEV: Šta je sa promašenim šansama protiv BATE-a? Mi smo taoci porodice Živković!

Sportski direktor nije gledao da se usteže da iskaže svoje mišljenje u vezi sa neverovatnom situacijom na relaciji Partizan - Živković

  • 71

Stvar u vezi sa ugovorom Andrije Živkovića otišla je predaleko! Prepucavanja na sve strane donose potpuno novu dimenziju, a posle saopštenja koje je objavio Predrag Đorđević, člana menadžerske agencija koja zastupa igrača crno-belih, javio se i sportski direktor crno-belih Ivica Iliev.

- Evo, nerviram se. Čekam da se otac i sin smiluju na Partizan. Računam na njihovu hrišćansku milost. I evo, javno kažem: ako pristanu na jednu od dve opcije (da produže ugovor ili prihvate inostranu ponudu) spreman sam da se ponizim i obojici izvinim u ime Partizana - rekao je Iliev za "Mozzart Sport", koji smatra da je Đorđevićevo saopštenje takvo da više predstavlja reči Andrijinog oca Jovice Živkovića.

Iliev je demantovao da klub ponovo planira da se udruži sa Pinijem Zahvaijem, i otkriva da je u razgovoru sa Andrijom rekao da on ima prava da potpusuje jer je punoletan, i da treba da "preuzme stvari u svoje ruke i spasi Partizan".

Sprotski direktor je takođe istakao da ga je otac Jovica zvao da mu kaže da ne sme Andriju da poredi sa Predrago Mijatovićem jer je "njegov sin bolji od njega"?!

- Njemu (Andriji) je titrano. Sve vreme. Još od stipendijskog ugovora. A mnogi ne znaju da se ponašao sramno. Katastrofalno. Svi smo sklanjali pogled u želji da se klub spasi. On sad priča o nekoj ljubavi. Kao, ako dosad nisam pokazao koliko volim Partizan. Čime, sine? Golom protiv Steaue? Titulom u Srbiji? Pa to je zadatak. Zato smo te doveli. Zato si igrač Partizana. Nego, da ga ja pitam, ako ćemo o ljubavi i novcu: Šta je sa tri mrtve šanse protiv BATE Borisova kad nas je uskratio za plasman u Ligu šampiona vredan 15.000.000 evra? Šta je sa crvenim kartonom protiv Augzburga zbog kojeg smo ispali i ostali bez još nekoliko miliona. Mi smo sad taoci porodice Živković - rekao je Iliev.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

(Telegraf.rs/ Izvor: Mozzart Sport)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PARTIZANOVAC

    28. januar 2016 | 17:53

    Sramota od Ilieva >direktora> a bivseg igraca da prica o propustenim sansama i crvenom kartonu.Kako te nije sramota da pricas tako,valjda si bio igrac pa znas kako je to.Brzo se promenite kad predjete u fotelju,sramota...

  • Pero

    28. januar 2016 | 17:44

    Koji ste vi olos,godinama ste krali i sada vam je muka sto vam se neda da opet neku proviziju strpate u dzeb.Ma treba decko sve da vam uzme,dahije.A njemu zelim inostrani angazman i brdo love.Mene je kupio svetskim zlatom.

  • sasa

    28. januar 2016 | 17:58

    Ovaj nezna de udara

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA