DŽIKIĆ: Partizan još nije obezbedio opstanak!

Trener crno-belih upozorava pred gostovanje njegovog tima lideru ABA lige

  • 18

Trener košarkaša Partizana Aleksandar Džikić, uoči meča sa liderom ABA lige Budućnosti, izjavio je da je, i pored tri vezana trijumfa, njegovojoj ekipi opstanak još uvek neizvestan.

- Očekuje nas duel protiv lidera prvenstva, ekipe sa daleko najiskusnijim sastavom u ligi i koja u ovoj sezoni ima jasan cilj. Imaju veliki broj talentovanih igrača, punu rotaciju, jednom rečju kompletan sastav. Oni u subotnjem meču nisu pod pritiskom, dok je sa druge strane, naša pozicija takva da nam je opstanak u ligi još uvek pod znakom pitanja - rekao je Džikić.

Plejmejker Aleksandar Cvetković dodaje da crno-bele očekuje 40 minuta velike borbe u Podgorici.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Budućnost je opasna i sa spoljnih pozicija i ispod koša. Imaju jake individualce, jaki su kao tim i zasluženo su prvi na tabeli. Na nama je da protiv takvog protivnika damo sve od sebe. Imamo obavezu da se non-stop borimo, da kada jedan pogreši, dvojica skoče da to isprave - jasan je Cvetković.

Utakmica 22. kola regionalnog takmičenja između Budućnosti i Partizana igra se u subotu od 19 sati u SC Morača.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • koks

    29. januar 2016 | 17:36

    dajte nam opet zvezdu da se sprdamo...hahaha hahah sa pola tima i 4 djecaka ponizimo sudije i zvezdanu..siloovanje na javnom mjestu...hahaha neprocjenjivo

  • Kum

    29. januar 2016 | 17:32

    Dzabe smo ih pustili.. debili !

  • lorna

    29. januar 2016 | 17:04

    Zasto se ne objavi vijest da je Partizan dobio pozivnicu za euroligu...vide ljudi tamo da je zvezdana za jednu sezonu i odmah uputili poziv Partizanu za 2 godine..bravo Partizan...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA