Plakala je od bolova, neizvesna za Rio! A svi su joj predviđali zlato! (VIDEO)

Hrvatska atletičarka Blanka Vlašić pobedila je na mitingu u Splitu, ali je takmičenje završila sa suzama u očima zbog jakog bola u nozi

  • 0

Najbolja evropska i svetska skakačica u vis Blanka Vlašić, pobedila je na mitingu u Splitu, ali je posle izjavila da oseća tako veliki bol da je zaplakala.

On je rekla da se nada i da će učiniti sve da nastupi na Olimpijskim igrama ovog leta u Rio de Ženeiru. Vlašićeva je inače dvostruka svetska šampionka i osvajač srebrne medalje na OI u Pekingu 2008.

Svi su očekivali da će se u Riju pozlatiti.

- Jako me boli, nije dobro ali napravićemo sve što je najbolje da nastupim na Olimpijskim igrama u Riju - rekla je Blanka sa suzama u očima.

Objasnila je kako je od prvog skoka osećala bol, a iz njenog tima su predlagali da već tada odustane, ali ona je odlučila da nastavi da skače, jer je želela pobedu pred svojom publikom u Splitu.

- Osećam da sam spremna preskočiti visine preko dva metra, ali danas nisam mogla protiv bola - kazala je Vlašićeva.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Ponovila je kako više od mesec dana na treninzima nije izvodila skokove da bi sačuvala povređenu nogu za miting, ali sve ostale vežbe radi i priprema se za sezonu.

Na pitanje o kakvim zahvatima na nozi se radi Blanka je rekla da će to videti sa svojim timom, ali da bi povređena desna noga morala mirovati i u tom slučaju ne bi mogla da trenira dok se kost ne oporavi.

(Telegraf.rs/Index.hr)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA