JOKIĆ PONOVO BRILJIRA: Ostvario dabl-dabl i prodavao i ''fore ispred zgrade''! (VIDEO)

Srpski reprezentativac ostvario dabl-dabl u duelu protiv Indijane, ali je njegov Denver ipak poražen posle produžetaka

  • 1

Nikola Jokić u potpunosti opravdava poziv na Ol star meč u svojoj ruki sezoni. Još jednom je odigrao sjajno, pa je duel protiv Indijane završio sa dabl-dabl učinkom. Srbin je imao 16 poena i 11 skokova, ali je imao i čak 5 ukradenih lopti.

Jokić je imao raznovrstan repertoar u napadu, ali i u odbrani, što najbolje pokazuje broj njegovih ukradenih lopti.

Pogađao je trojke, duge dvojke, pod košem posle igre leđima i horogom. Imao je i jednu interesantnu reakciju kada je ''prodao foru'' protivniku tako što ga je pogodio loptom kada je bio na ivici izgubljene lopte, ali se snašao na fazon koji koriste na basketu ispred zgrade. Nažalost, malo je nagazio liniju, pa ''fora'' nije prošla, ali je ostatak partije takođe prošao u specifičnom stilu igre.

>>> Jokićev nebeski šut: Daje koševe u stilu Tima Dankana (VIDEO)

Ipak, Jokićev učinak, kao i poeni najefikasnijeg Galinarija sa 23 poena nisu pomogli Nagetsima. Monta Elis je bio najefikasniji na drugij strani sa 32 poena, dok je Džordž Hil postigao 20. Elis je postigao i ključni poen na kraju produžetka posle čega se Denver nije vratio 20 sekundi pre kraja.

San Antonio je doživeo poraz u gostima protiv Klivlenda, a Boban Marjanović nije imao svoje veče. Postigao je 3 poena, sve sa linije penala za 10 minuta na parketu, a dodao je i 3 skoka.

Lenard je jedini bio na nivou u dresu Sparsa sa 24 poena, dok je Klivlend imao mnogo više raspoloženih igrača. Džejms je postigao 29, a Irving i Lav po 21 poen.

Golden Stejt je umalo od gotovog napravio veresiju, pošto je vodio ubedljivo protiv Filadelfije, a na kraju je ipak morao da rešava meč u poslednjim trenucima. Junak pobede bio je Harison Barns, koji je pogodio pobedničku trojku.

Šampion je vodio sa 20 razlike pred kraj finala, i tada je trener Voriorsa ubacio rezervnu postavu. To je Filadelfiji dalo krila da poslednju deonicu dobije sa 33:17 i meč je rešen u poslednjim trenucima.

Rezultati:

Filadelfija - Golden Stejt 105:108

Toronto - Detroit 111:107

Nju Orleans - Bruklin 105:103

Indijana - Denver 109:105 (produžetak)

Hjuston - Vašington 122:123

Memfis - Sakramento 121:117

Klivlend - San Antonio 117:103

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MSM

    31. januar 2016 | 11:11

    Svaka čast Jokiću.Mada..po ovom snimku što sam video direktni je krivac za poraz.Promašio ključan šut,tj dobio blokadu i posle izgubio loptu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA