Završen je prelazni rok: Porto najveći pobednik, Stouk oborio rekord!

Jurnjava za igračima je zvanično obustavljena! Pred vama je pregled najvećih transfera poslednjeg dana relaznog roka.

  • 7

Januarski prelazni rok je istekao. Sve što su propustili da urade sada, klubovi će pokušati da ostvare na leto. No, podsetimo se koji su to transferi obeležili dan za nama.

"Bombi" nije bilo, iako je "eksplozija" bila blizu kada se pojavila vest da Radamel Falkao vraća u Atletiko. Međutim, od njegovog transfera u bivši klub nije bilo ništa, kao ni u Valensiju, koja se takođe pojavila kao opcija za nastavak karijere Kolumbijca.

A, još jedan bivši klub Falkaoa, Porto - pobednik je dana!

Portugalci su po ko zna koji put svima objasnili kako se posluje u prelaznom roku: igrača kojeg su kupili pre samo šest meseci za 2 miliona evra, prodali su za 24,2 miliona!

Reč je o Đanijelu Imbuli, koji je završio u Stouku za rekordnu sumu novca koju je taj klub izdvojio za jednog igrača.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Bilo je još zanimljivih prelazaka o kojima smo vas obaveštavali u toku dana. Pred vama je pregled najvažnijih transfera poslednjeg dana prelaznog roka.

23:59 - ČELSI POSLAO HOLAĐANINA U PSV

Marko Van Hinkel (23) ide na treću pozajmicu, pošto u Čelsiju, očigledno, ne računaju više na Holanđanina. Ali, možda se sve to promeni ukoliko ostavi bolji utisak u PSV-u, nego što je u Milanu i Stouku, gde je na 34 utakmice ukupno, postigao samo jedan gol.

23:42 - STOUK OBORIO REKORD!

I dalje smo na Ostrvu... A, tamo, Stouk Siti je saopštio da je doveo francuskog veznog igrača Đanelija Imbulu (24) iz Portoa, i to za 24.2 miliona evra, što je najveća suma koju je ovaj klub izdvojio za jednog igrača. Ipak, najveći dobitnici su  Portugalci, koji su pre samo šest meseci platili Imbulu 2 miliona evra - a prodali su ga za deset puta veću cifru!

23:15 - SENEGALAC U NAVALI EVERTONA

Premijerligaš Everton završio je transfer Oumara Niasea (25) iz moskovske Lokomotive. Senegalac je ove sezone na 23 utakmice postigao 13 golova i preporučio se mnogim klubovima. Najbrži i najkonkretniji bile su "karamele" koje su za "slobodu" napadača platili 17,8 miliona evra.

23.07 - SVONSI SE POJAČAO IZ ČEMPIONŠIPA

Liroj Fer (26) dobio je poziv koji se ne odbija. Fudbaler koji je ove sezone za KPR odigrao 19 utakmica i postigao 2 gola u Čempionšipu, prešao je u Svonsi. Premijer liga nije nepoznat teren za Fera, bivšeg igrača Noriča. Za reprezentaciju Holandije odigrao je 11 mečeva.

22:30 - VALENSIJA DOVELA DVOJICU - NIŠTA OD FALKAOA!

Oglasio se trener Valensije Geri Nevil i negirao da će novi igrač tog kluba postati Radamel Falkao, ko što se spekulisalo. Englez je poručio da je za "slepe miševe" prelazni rok gotov, a to znači da su Rus Čerišev (Real/pozajmica) i Brazilac Sikeira (Atletiko/pozajmica) sve što je klub sa Mestalje isposlovao za januar.

22:19 - GRK STIGAO U FJORENTINU

Panajotis Kone, momak rođen pre 28 godina u Tirani, ne mrda sa "čizme". Novi, četvrti klub grčkog reprezentativca na Apeninima, posle Breše, Bolonje i Udinezea, je Fjorentina,.

22:05 - JOŠ JEDAN IGRAČ NAPUSTIO ARSENAL...

... Ali da bi se vratio. Francuski napadač Jaja Sanogo (22) poslat je na pozajmicu u redove Čarltona gde će dobiti više prilike da pokaže zbog čega ga je Venger svojevremeno doveo u London.

21:52 - DEBUŠI SE VRAĆA U DOMOVINU

Francuski desni bek se nije previše naigrao kod Arsena Vengera, pa je njegov odlazak iz Arsenala bilo samo pitanje vremena. Metju Debuši se vraća kući, ali ne u Lil gde je proveo čitavu deceniju pre odlaska u Njukasl, već u Bordo, koji je bio najuporniji da ga dovede. U pitanju je pozajmica.

21:47 - DAUDA SE PRESELIO NA OSTRVO

Bivši napadač Crvene zvezde dobro se pokazao u Viteseu (23 utakmice/9 golova), što ga je preporučilo izdašnijim klubovima, a jedan od njih je i Harts, gde će Nigerijac nastaviti karijeru. "Srca" su u toku dana ozvaničila transfer Daude.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

21:17 - I OPET FALKAO: ŽELI GA VALENSIJA, A NE ATLETIKO!

Iz Španije stižu nove, doduše još uvek nepotvrđene informacije vezane za transfer Kolumbijca Falkaoa, koga, izgleda, ne želi Atletiko, već Valensija! Tako barem tvrdi uticajni madridski AS, navodeći da napadač i njegov agent rade na tome da se dogovori saradnja sa klubom sa "Mestalje".

20.35 - FALKAO SE VRAĆA U ATLETIKO?

Da li je ovo "bomba" koju smo čekali? Pomalo zaboravljeni Kolumbijac trenutno se nalazi u Španiji gde dogovara prelazak u redove kluba u kome se proslavio - Atletiko Madrida. Zajedno sa menadžerskim guruom Žoržem Mendešom i predstavnicima Atletika, Falkao je u Madridu u toku dana dogovarao povratak na "Visente Kalderon". Ipak, to neće ići lako, jer se i Monako, sa kojim ima ugovor, pita o svemu.

20.32 - REAL POSLAO IGRAČA U VALENSIJU

U Realu je previše jaka konkurencija za Denisa Čeriševa. pa je Rus pristao da ostatak sezone odigra u Valensiji kojoj će dobro doći neko ko bi pokrenuo Nevilov sastav iz letargije. Reč je o pozajmici.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

20.27 - SELTIK DOVEO KAZIMA-KAZIMA

Škotski prvak je potvrdio dogovor sa Kazimom Ričardsom (29), koji je potpisao dvoipogodišnji ugovor sa ostrvskim velikanom. Momak od oca Engleza, a majke Turkinje,  u Seltik stiže iz Fejenorda.

20.08 -VOTFORD KUPIO U FRANCUSKOJ, PA POSLAO IGRAČA NA POZAJMICU

Premijerligaš Votford je saopštio da je novi igrač tog kluba postao Francuz poreklom sa Malija Abdulaj Dukure (21), dosadašnji igrač Rena. Vezni fudbaler, ipak, neće odmah biti gurnut u "vatru" najjačeg engleskog fudbala, pošto će šest meseci odraditi na pozajmici u Granadi.

Francuzi su prodajom Dukurea zaradili 10,5 miliona evra.

19.16 - TOTENHEM ODBIO TORESA

Španski napadač očigledno nigde nije dobrodošao. Čelsi je navodno ponudio Totenhemu ovog napadača, ali su Pevci rekli NE. Postavlja se pitanje da li će ostati u Atletiku do kraja pozajmice?

19.14 - BORNMUT DOVEO ŠTOPERA ZA OPSTANAK U PL

Premijerligaš je završio odličan posao dovođenjem Roja Viginsa iz Šefild Vensdeja.

19.08 - FJORENTINA DOVELA, ALI I PUSTILA IGRAČA

Viola je završila odličan posao dovođenjem Panajotisa Koena iz Udinezea. S druge strane, Žilberta su poslali u Veronu. Podsetimo, Kone je stigao u Fjporentinu na pozajmicu do leta, uz mogućnost otkupa ugovora.

19.05 - ĆORIĆ IPAK NEĆE U MILAN

Pokušao je Mihajlović da dovede talentovanog fudbalera Dinama na pozajmicu, ali je Ćorić odlučio da ostane u Dinamu.

18.43 - HOSE ENRIKE ODBIO NJUKASL

Nekadašnji levi bek Svraka, a sada Liverpula, odbio je da se vrati na Sent Džejms park. problem je plata, ali i dužina ugovora. Ostaće na Enfildu do leta kada mu ističu obaveze prema Liverpulu.

18.30 - AJAKS VRATIO ŽIVKOVIĆA

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Ajaks je odlučio da povuče Rišaira Živkovića iz Vilejma II sa pozajmice, tako da se Holanđanin srpske krvi vraća u redove Kopljanika.

18.04 - PARTIZAN PRODAO NIKOLU NINKOVIĆA

Vezista crno-belih se seli u Seriju A, ali ne u napoli. Opširnije >>> OVDE.

17.53 - OPET NJUKASL...

Engleski klub je imao nameru da nastavi da troši, ali Sporting je odbio ponudu od 15 miliona funti za Islama Slimanija. Alžirac jednostavno nije na prodaju.

17.50 - CRTICE IZ HOLANDIJE...

Kolin Kazim - Ričards bi mogao da napusti Fejenord i potpiše ugovor sa Seltikom.

Napadač Sitija Enes Unal pojačao je Bredu. Igraće kao pozajmljen igrač do kraja sezone.

Ajaks je blizu dogovora sa vezistom Fulama Tomom Kairnejom.

Majk van Duinen neće biti saigrač sa Đurđićem u Fortuni pošto će šest meseci provesti na pozajmici u Rodi.

17.46 - MIHA ŽELI VEZISTU DINAMO ZAGREBA

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Mladi 18-godišnji Ante Ćorić nalazi se pred vratima Milana koji želi da dovede Dinamovog igrača najpre na pozajmicu. Podsetimo, Ćorić ima ugovor sa šampionom Hrvatske do 2020. godine.

17.31 - LEVERKUZEN VRATIO VEZISTU

Robi Kruze se vratio u Leverkuzen iz Štutgarta, gde je igrao šest meseci na pozajmici. Trebalo je još šest, ali...

17.24 - BARSA VRAĆA IGRAČA IZ VILJAREALA

Luis Enrike planira da vrati Denisa Suareza na Nou Kamp. Opširnije >>> OVDE.

17.05 - VERMALEN MENJA TERIJA U ČELSIJU?

Španska Marka navodi da će Barselona pustiti Tomasa Vermalena u Čelsi koji traži zamenu za Terija. Postavlja se pitanje da li će transfer biti realizovan u narednih nekoliko sati ili tek na leto? Podsetimo, Vermalen je pet godina nosio dres Arsenala.

17.01 - SKAJ SPORT JAVLJA - JUNAJTED NEĆE NIKOGA DOVODITI?

Renomirani Skaj Sport javlja da Luj van Gal neće nikoga dovoditi u smiraj prelaznog roka. Navodno, njihovi novinari bliski klubu su ovo saznali. To znači da ni Renato Sančez iz benfike neće doči...

16.54 - BUSUFA SE VRAĆA U BELGIJU

Mbark Busuva je na pragu povratka u Belgiju, gde je svojevremeno nosio dres Anderlehta. Tamošnji mediji javljaju da je vezista Lokomotive u pregovorima sa Gentom. Podsetimo, Busufa je jedan od fudbalera Anderlehta koji su promašili penale tokom meča sa partizanom 2010. godine.

16.43 - NJUKASL NE STAJE - VRAĆAJU ENRIKEA IZ LIVERPULA

Svrake pokušavaju da u finišu prelaznog roka angažuju nekadašnjeg igrača Hose Enrikea. Levi bek ima ugovor sa Redsima do kraja sezone, a navodno želi da igra za Njukasl samo do leta.

16.31 - MARKO PEROVIĆ U ČETVRTOJ BRAZILSKOJ LIGI

Foto: crvenazvezdafk.com Foto: crvenazvezdafk.com

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde potpisao je za svoj 11. klub u karijeri. Nosiće dres brazilskog četvrtoligaša pod nazivom Operario Feroviario. Poslednje dve godine boravio je u Maleziji.

16.27 - BARKOS I ZVANIČNO U SPORTINGU

Kao što smo i pisali, Ernan Barkos je novi igrač Sportinga. Prošao je lekarske preglede i postao član lidera portugalske lige.

16.03  - PARTIZAN OSTAO BEZ ŽELJENOG POJAČANJA

Dino Ndlovu, po svemu sudeći, neće pojačati napad Partizana. Opširnije >>> OVDE.

15.51 - UDINEZE DOVEO HRVATA

Andrija Balić je stigao u Udine i potpisaće ugovor sa Zebrama posle lekarskih pregleda. Igrao je za Hajduk iz Splita.

15.40 - PEREZ NEĆE NIGDE IZ NJUKASLA, POTPISAO NOVI UGOVOR

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Pored toga što su doveli četvoricu novih fudbalera, Njuaksl je produžio ugovor s Ajosom perezom koji je bio na meti mnogih Premijerligaša. Po novom ugovoru, Perez će na Sent Džejms Parku ostati do 2021. godine.

15.30 - SITI PAZARIO U GRČKOJ

Mančester Siti i AEK iz Atine postigli su dogovor oko transfera argentinskog veziste Bruna Zukulinija (22). U pitanju je bivši fudbaler Valensije i Kordobe, koji je prvi deo sezpone igrao na pozajmici u Midlsbrou.

15.25 - FLORO FLORES POJAČAO KJEVO

Leteći magarci su vrlo brzo pronašli zamenu za Paloskija u vidu Flora Floresa koji u veronu stiže iz Đenove.

15.23 - KVALJARELA NAPUSTIO TORINO

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Iskusni 33-godišnji napadač pojačao je redove Sampdorije i to na svoj rođendan. Potpisao je ugovor do 2018. godine za 2.7 miliona.

15.20 - ALEKS PRIČARD POJAČAO VBA

Čelnici kluba iz Birmingema obelodanili su da su doveli fudbalera Totenhema na pozajmicu do kraja sezone.

15.17 - STIVEN FLEČER NA PUTU ZA FRANCUSKU

Sanderlend je obelodanio da je njihov napadač otputovao u Francusku kako bi pokušao da dogovori transfer u Marsej. Nije u planu kod ''Big Sema'', a ugovor mu ističe na leto. Poslednja prilika da Sanderlend nešto i zaradi.

15.14 - BAJERN DOVEO ŠTOPERA IZ SPARTAKA

Nemački Bild javlja da su Bavarci našli zamenu za povređenog Boatenga. U pitanju je defanzivac Spartaka iz Moskve i nekadašnji član Štutgarta Serdar Taski. Reč je o pozajmici teškoj 2.5 miliona koja može da preraste u transfer od 10 miliona.

15.11 - MONTOJA OTIŠAO IZ INTERA, BARSA GA POSLALA U BETIS

Martin Montoja nije zadovoljio čelnike Intera, tako da je Barselona raskinula saradnju o pozajmici. Ali se neće vratiti na Nou Kamp, nego ide na novo dokazivanje u Betis.

15.00 - OVO SU, DO SADA, POTVRĐENI TRANSFERI

1. Sejdu Dumbija je pojačao Njukasl

2. Đaineli Imbula je novi igrač Stouka

3. Federiko Facio se vratio u Sevilju

4. Edson predstavljen na Marakani

5. Roma je dovela Dijega Perotija

6. Emanuel Emenike je pojačao Vest Hem

7. Pep Gvardiola je od leta novi trener Sitija

8. Miloš Veljković zvanično pojačao Verder

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

14.55 - DA LI ĆE PELEGRINI U ČELSI?

Tek što je objavljeno da će Čileanac biti bivši trener Sitija na leto, javnost na Ostrvu spekuliše da bi Pelegrini mogao da preuzme Čelsi početkom sledeće sezone.

14.51 - JOKANOVIĆ DOVEO VEZISTU IZ BRAJTONA

Srpski stručnjak odlučio je da pojača svoju ekipu vezistom iz Brajtona Rohanom Insom, koji je stigao na pozajmicu do kraja sezone. Podsetimo, kariejru je započeo u Čelsiju.

14.46 - HAL ŽELI VEZISTU JUNAJTEDA

Kako engleski mediji javljaju, Hal je ozbiljan u nameri da do kraja sezone angažuje vezistu Junajteda Nika Pauela koji se nedavno oporavio od povrede. Naravno, u pitanju je pozajmica.

14.34 - FACIO SE VRATIO U SEVILJU!

Federiko Facio će narednih šest meseci igrati na pozajmici u Sevilji, klubu iz kog je i došao na Vajt Hart Lejn. Nije zadovoljio i pokušaće da oživi karijeru u Primeri.

14.23 - TADIĆ DOBIJA SAIGRAČA IZ ARSENALA?

Alekls Okslejd Čemberlejn nalazi se pred vratima bivšeg kluba Sautemptona. Naime, Sveci žele da ga angažuju na pozajmicu do kraja sezone, s obzirom na to da Aleks retko igra kod Vengera.

14.16 - STOUK PAZARIO U PORTUGALIJI - VEZISTA PORTA SE SELI NA BRITANIJU

Stouk i Porto su postigli dogovor - Đaineli Imbula će obući crveno-beli dres za sumu od 25 miliona evra. Priča se da su Zmajevi tražili i 15 odsto od sledeće prodaje.

14.09 - ZVANIČNO! PEP GVARDIOLA PREUZIMA SITI NA LETO

Foto: Tviter Foto: Tviter

Engleski mediji ekskluzivno su preneli informaciju da Manuel Pelegrini na leto napušta Mančester Siti. Na njegovo mesto dolazi Pep Gvardiola koji je potpisao ugovor na tri godine. Opširnije >>> OVDE

14.03 - ZVEZDA PREDSTAVILA BRAZILCA

Defanzivac Edson potpisao je ugovor sa crveno-belima i več na promociji bio ej iskren. Opširnije >>> OVDE.

13.56 - VELJKOVIĆ ZVANIČNO U VERDERU

Srpski fudbaler Miloš Veljković, prvak Evrope i sveta sa omladinskom reprezentacijom, napustio je Totenhem i pojačao Verder, saopštio je nemački bundesligaš. Verder je za transfer mladog defanzivca platio 500.000 evra, dok je Veljković potpisao ugovor do 2019. godine.

Mladi reprezentativac ponikao je u rodnom Bazelu, potom je sa 16 godina odlučio da pređe u Totenhem, gde kasnije nije uspeo da se izbori u prvom timu, pa je igrao na pozajmicama u Čarltonu i Midlsborou.

13.49 - TOVAN SE VRATIO U MARSEJ

Francuski fudbaler Florijan Tovan vratio se u Marsej na pozajmicu posle samo pet meseci provedenih u Njukaslu. Tovan je letos u transferu vrednom 13 miliona funti potpisao petogodišnji ugovor sa engleskim klubom, ali se nije najbolje snašao.

Krilni igrač samo pet puta bio je u startnoj postavi od ukupno 16 utakmica koje je odigrao u svim takmičenjima za tim sa Sent Džejms Parka.

13.39 - DUMBIJA ZADUŽIO DRES NJUKASLA

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Ono što se jutros govorkalo, dobilo je potvrdu - Sejdu Dumbija je novi član Njukasla, prenosi Bi-Bi- Si. Doskorašnji napadač Romestiže na pozjmicu do kraja sezone, uz mogućnost otkupljivanja ugovora. Ovo je ukupno četvrto pojačanje Svraka ove sezone.

Podsetimo, Dumbija je igrao šest meseci za Romu pre nego što se po drugi put na početku sezone vratio u Moskvu na pozajmicu.

13.34 - LIVERPUL ODBIO PONUDU ZA SINKLERA.

Jirgen Klop ne želi da proda Džeroma Sinklera za kog je Votford ponudio oko pet miliona evra. Fudbaler je naime izrazio želju da ide sa Enfilda, ali Klop želi da mu pruži još jednu šansu.

13.31 - KAVANI ŽELI DA U UTORAK NE BUDE IGRAČ PSŽ-A

Urugvajski napadač ponovo je izrazio nezadovoljstvo i zahtevao od uprave PSŽ-a da ga proda. Kavani navodno želi u Junajted, ali ga i Arsenal želi. Ukoliko žele da ga dovedu, engleski timovi će morati da uplate 60 miliona evra na račun Svetaca.

13.19 - IVAN IVANOV NA METI LACIJA

Nekadašnji štoper Partizana i bazela nalazi se na meti Lacija. Italijanski sajt Sportitalia navodi da Lacijali moraju da reaguju posle nove povrede Milana Biševca. Bugarni je savršen jer ne košta ništa.

13.07 - IKARDI NAPUŠTA INTER?

Napadač Neroazura nije miljenik trenera Roberta Manćinija, pogotovo posle promašenog penala u derbiju protiv Milana. Upravo zbog toga je Argentinac tražio da tokom dana napusti Đuzepe Meacu. Navodno, želi u Englesku, a situaciju prate Mančester Siti, Čelsi i Liverpul.

12.59 - ERNAN BARKOS STIŽE U LISABON

Foto: Ernan Barkos Foto: Ernan Barkos

Nekadašnji napadač Crvene zvezde pojačaće Sporting iz Lisabona kao kompenzacija sa Tjanđin Tedom, koja je poslala Argentinca i pet miliona u zamenu za Fredija Montera. Rano ujutru stigao je u Portugaliju i ostali su samo još medicinski pregledi.

12.54 - METJU DEBUŠI NA METI JUNAJTEDA

Junajted očajnički traži levog beka nakon povreda koje su zadesile ekipu Luja van Gala. Pik je pao na Metjua Debušija za kog Arsenal traži milion funti za pozajmicu do leta. Fudbaler navodno traži 60.000 funti sedmičnu platu.

12.48 - ĐENOVA KUPUJE U JUNAJTEDU

Italijanski klub pokušaće do kraja prelaznog roka da angažuje Giljermea Varelu iz Junajteda. Varela je oduševio u petak na meču FA kupa protiv Derbija, a Đenova je spremna da uplati 2.5 miliona evra. Ipak, ta cifra Đavolima ne znači ništa i pitanje je da li će prihvatiti.

12. 45 - ROMA DOVELA PEROTIJA

Doskorašnji fudbaler Bolonje zvanično je predstavljen na Olimpiku.Roma je najpre dala milion za pozajmicu do leta, a dodaće još devet miliona ukoliko Dijego zadovolji.

12.43 - EVERTON DOVEO NAPADAČA LOKOMOTIVE

Umar Niase je skoro sigurno novi napadač Evertona koji je ruskom timu uplatio 17 mikliona evra. Očekuju se još smao lekarski pregledi za zvaničnu potvrdu. Podsetimo, Niase je na 21 meču postigao 12 golova i imao 10 asistencija.

12.39 - VEZISTA REALA NEĆE U LIVERPUL! SEVILJA MU JE MILIJA

Denis Čerišev neće u Liverpul, iako Jirgen Klop insistira da Rus stigne na Enfild. Umesto Engleske čerišev ostaje u Španiji i najverovatnije će igrati u Sevilji. Samo čeka potvrdu da ćče mu Unai Emeri naći mesto u startnoj postavi.

12.36 - ILIEV ZNA DA ŽIVKOVIĆ NIGDE NEĆE OTIĆI IZ PARTIZANA

Sportski direktor crno-belih uveren je da će Živković na leto izigrati i klub i navijače. Opširnije >>> OVDE!

12.33 - ZVEZDA POŽELELA SREĆU JOVIĆU

Luka Jović je pre par dana postao novi igrač Benfike, a Zvezda se putem zvaničnog Tviter naloga zahvalila mladom napadaču na svemu.

12.26 - BARSELONA KUPUJE VEZISTU JUNAJTEDA

Engleski mediji prenose da je Junajted spreman da sasluša ponudu za Huana Matu. Opširnije >>> OVDE.

12.10 TULUZ ODBIO MILIONE ZA SPAJIĆA

Francuski klub nema nameru da proda srpskog defanzivac Uroša Spajića. Zbog toga su glatko odbili 3.000.000 evra od Augzburga.

- Augzburg je već poslao ponudu za mene, ali smo je odbili. Želim da pomognem mom timu da ostane u prvoj ligi. Ostajem u Tuluzu 99 odsto - rekao je Spajić.

11:54 - VENGEROVA IZJAVA DANA

"Arsenal 99% neće dovesti veliko ime do kraja prelaznog roka, ali ako Lionel Mesi pokuca na naša vrata, nećemo ga vratiti u Barselonu", bio je komentar trenera Arsenala na spekulacije da u planovima ima veliko ime za potpis u finišu transfer dana.

11:48 - ROBINJO U PREMIJER LIGI ?

Nekada jedan od najvećih talenata fudbala, Brazilac Robinjo mogao bi ponovo u Premijer ligu. Lester i Svonsi su zainteresovani za dolazak 32-godišnjeg napadača, trenutno bez kluba. Pre mesec dana mu je istekao ugovor sa Gvangžuom gde je igrao od odlaska iz Milana prošlog leta.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

11:37 - MITROVIĆ U PROBLEMU

Njukasl završava priču sa Sejduom Dumbijom, fantastičnim špicem CSKA iz Moskve, sa neslavnom epizodom u Romi. Dumbija će pojačati konkurenciju u špicu napada tima koji se bori za opstanak u Premijer ligi.

11:20 - LESTER I ČELSI

Navodno je sve spremno za dolazak Loika Remija u Lester. Napadač Čelsija koji nije dobio puno prostora pojačaće redove lidera Premijer lige za skoro 15 miliona evra.

Sa druge strane, Španci pišu da je Čelsi opasno zagrizao za Tomasa Vermalena iz Barselone. Traži se zamena za Džona Terija.

11:00 - MILAN OSTAO BEZ IGRAČA

Dan posle pobede nad Interom, fudbalski klub Milan i Najdžel De Jong zvanično su raskinuli saradnju. Holanđanin najverovatnije nastavlja karijeru u L.A. Galaksiju.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

10:38 - VEST HEM - FENERBAHČE

Logičan potez londonskog kluba. Povreda Endija Kerola, naterala je Slavena Bilića da ekspresno dovede novog napadača. Na pozajmicu iz Istanbula stiže Nigerijac Emanuel Emenike, koji je prethodnu polusezonu proveo u Emiratima.

- Vest Hem je veliki klub i srećan sam što sam ovde - rekao je Emenike.

10:04 - MONAKO DOVEO BRAZILCA

Dobra kupovina za Kneževe. Brazilac iz redova Atletiko Mineira, Džemerson potpisao je petogodišnji ugovor. Dolazak 23-godišnjeg defanzivca je koštao francuski tim oko 10 miliona evra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca informacija

    1. februar 2016 | 16:55

    Vladimir Perisic je napustio FK Polet iz Ljubica jer je njegov menadzer Marko Bekcic na korak od potpisa ugovora FK Austria Wien. Menadzer je vec nekoliko dana u Becu i pitanje je sata kada ce se sklopiti dogovor.

  • Mirko

    1. februar 2016 | 22:41

    Terzicu reaguj,dovedi Radamela ili Toresa!!

  • Jug NS

    1. februar 2016 | 21:24

    Sad kad Ilijev kupi Toresa i opravda najavljenu bombu hahaha :-D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA