IZVINI RODŽERE, KRUNISAN JE NOVI KRALJ: Najbolja video montaža za opis Đokovićeve dominacije!

Ovo je jedna od najpopularnijih stvari na Internetu nakon šeste titule srpskog tenisera na Australijan openu

  • 35
Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Dominacija Novaka Đokovića svetskim tenisom, posle šeste titule na Australijan opena i činjenice da je to bio sedmi uzastopni turnir koji je završavao s peharom u rukama, poprimila je nove granice.

Interesantno je, na primer, da je Đoković u januaru u pobedama nad svojim najvećim rivalima osvajao makar set prepustivši im samo po jedan gem - dakle, Novakovih 6:1 osetili su ove godine i Rafael Nadal (u Dohi), i Rodžer Federer i Endi Mari.

>>> NAJSLAĐA SLIKA IZ MELBURNA: Kako je Novak upoznao - Novaka?! (FOTO) (VIDEO)

Naravno, zbog toga da i u 34. godini stiže do završnica turnira, Federer je trenutno najozbiljniji rival od "velike četvorke", ili noga šro je od nje ostalo.

S obzirom da je Đoković Švajcaraca pobedio u polufinalu Australijan opena, i time ga konačno pretekao u pobedama u međusobnim duelima, mnogi su na Internetu bili kreativni da prikažu da je Novak novi kralj tenisa.

>>> Vladar Australije se prošetao sa peharom: Uz porodicu i tim, ništa nije nedostižno (FOTO) (VIDEO)

Kralj i izuzetno popularna serija "Igra prestola" - nije loša ideja.

Tako je iskorišćena scena kada je krunisan Tivin Barateon, u ovom slučaju Novak Đoković, dok ga iz okupljene mase gleda lejdi Mardžori Tajrel, odnosno Rodžer Federer.

Pogledajte duhovitu video montažu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojan

    1. februar 2016 | 13:53

    Federer je osvajao titule kada niko nije ni igrao tenis, nije imao konkurenciju. A Nole u nikad jacoj konkurenciju je ne prikosnoven. Tako da je Nole NAJBOLjI teniser svih vremena!!!

  • Aleksandar

    2. februar 2016 | 12:08

    Vidi ga ovaj Jasin, nije mu dobro kao Fekiju! Ljubomorica je cudo al Jasine donosi ti samo da se nerviras. Nije mi jasno da ljudi mogu da navijaju protiv naseg sportiste, pa cak i da je beda od coveka kao Feki.Da je najgori NAS je bre, a covek ni mrlju nema ! Idemo dominacija i 2016!

  • JASIN

    1. februar 2016 | 11:21

    Federer je Najbolji Teniser svih vremena.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA