PROTERAN SA PRIPREMA: Živković se vraća sa Kipra!

Da li je greška što je vest prvo saopštena medijima, a ne mladom fudbaleru?!

Iako to navodno nije bilo u planu, Andrija Živković se vraća sa Kipra, gde je Partizan na pripremama!

Kako javlja izveštač "Mozzart Sporta", klub je doneo odluku iza koje stoje članovi Radne grupe, a igraču će ona biti saopštena najkasnije do srede u podne.

>>> ANDRIJA IZMEĐU DVE KAZNE: Ko i kako želi da sankcioniše svetskog prvaka?

Odluka je doneta nedugo pošto je igraču ponuđen blanko ugovor, a vezista odbio da postavi svoje uslove za nastavak saradnje sa klubom.

Podsetimo, igrač se našao pod neverovatnim pritiskom jer nije želeo niti da produži ugovor sa crno-belima, niti da napusti tokom zimskog prelaznog roka, što je ostavilo čelnicima problem da plaća "penale" Investicionom fondu Pinija Zahavija od dva i po miliona evra.

Na sastanku u Nikoziji, Andrija je poručio Ilijevu, Tomiću i profesoru Vladimiru Vuletiću da "zovu njegovog tatu i menadžera", Vazura je uspostavio kontakt sa Jovicom Živkovićem. Dobio je odgovor od oca kako nema vremena za sastanak, a rukovodilac crno-belih je obelodanio da Andriju čeka suspenzija, ukoliko ne produži ugovor, i da je spreman da dođe na noge njegovim menadžerima, samo da bi se dogovor postigao.

I na to je otac odgovorio odrično, i naglasio da njegov sin neće napustiti hotel u Nikoziji ukoliko mu Partizan odluku o suspenziji ne dostavi pismenim putem i ne obrazloži je.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Niko bitan

    2. februar 2016 | 13:35

    Ronaldinjo je bio suspendovan u Barsi zbog nocnog zivota i na kraju je i otisao iz Barse. A setimo se i to vreme ko i sta je bio Ronaldinjo, po meni najbolji svih vremena, samo sto je vrlo kratko trajalo. A Barsa je i dan danas ako ne najbolji onda jedan od najboljih klubova, pi meni najbolji. Partitan ce biti i posle Zivkovica, Ilieva, Kezmana, Ilica...

  • grobar do koske

    2. februar 2016 | 13:10

    Shvatice, kada vec bude kasno za njega, da je PARTIZAN IZNAD SVIH !!!

  • ratko

    2. februar 2016 | 13:34

    normalno treba ga vratiti.pogledajte prvotimce crvene svezde koji su prodati svi su produzili ugovore iako su znali da ce biti prodati da bi pomogli svom klubu .svaka im cast.to je ljubav prema klubu.a zivkovic ce proci kao pantic

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA