Konačno lepa vest za Partizan: Stiže dugo čekano pojačanje!

Sejduba Suma uskoro u Humskoj

  • 12

U moru loših, iz Partizana, sa Kipra, stiže i jedna ohrabrujuća vest za simpatizere crno-belih.

Uprava kluba iz Humske je, izgleda, uspela da isposluje transfer Sejdube Sume, veznog igrača Slovana, koga Partizan "juri" već izvesno vreme, ali, sve do sada, nikako nije uspevao da nađe zajednički jezik sa slovačkim klubom.

>>> Partizan imao ponudu za Živkovića iz Bundes Lige! Andrija: Pustite me da igram!

Prema pisanju Novosti, u noći između utorka i srede, crno-beli su konačno postigli sporazum sa Slovanom iz Bratislave za igrača iz Gvineje, koji trenutno igra na pozajmici u Kaciji iz Kuvajta.

Nije, međutim, poznato sa kojom sumom je Partizan omekšao stav Slovaka, koji su na startu pregovora tražili milion evra za omalenog vezistu i prvog pika Beograđana u aktuelnom prelaznom roku. Navodno, u pitanju je 450.000 evra.

Ipak, pre nego što Suma krene ka Partizanu, potrebno je da se Slovaci dogovore sa Kacijom oko uslova raskida pozajmice, jer klub iz Kuvajta nije plaćao fudbalera.

Suma bi trebalo da potpiše ugovor na tri i po godine.

Posle odlaska Ninkovića, drame sa Andrijom Živkovićem i najave odlazaka Oumarua i Božinova, ovo je vest koja bi, makar na kratko, da unese mir u redove crno-belih.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • KEKEC

    3. februar 2016 | 10:54

    Obradovah se k'o "majka ludoj kćeri"! Partizanovci, istrgnite naš Partizan i sns kanži, odosmo u provaliju...

  • Četvrti čovek

    3. februar 2016 | 11:06

    Strašno kakve mi igrače dovodimo čovek nije mogao da igra za slovan pa ga poslali u Kuvajt a to je veoma jaka liga pa ga mi sad dovodimo kao veliko pojačanje šta reći sem strasno

  • gemathegreat

    3. februar 2016 | 12:35

    Izgleda da ipak ne katancite klub cim dovodite pola miliona pojacanje, al zato Ziletu uredno sedite na slucaju. Jos jedino samohrane majke srbije nisu molile Zileta da potpise i naravno SUBNOR kao gornji dom klupske uprave i cuvari svetle tradicije svinjuska dinamitasa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA