Veljko Paunović za Telegraf o sukobu Partizana i Živkovića: Žao mi je!

Trener Čikaga dobro poznaje Andriju i veruje da će umeti da izvuče pouke iz svega što mu se dešavalo

  • 20
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Sapunica oko statusa i ugovora Andrije Živkovića stigla je i do Amerike. Kontaktirali smo sa Veljkom Paunovićem, bivšeg selektora reprezentacije Srbije do 20 godina, da one koja je SVETSKI PRVAK da nam prokomentariše dešavanja sa jednim od nosilaca njegove vizije kojom su "orlići" išli do trona sveta u junu 2015. godine.

>>> PROFESOR PRAVA U PARTIZANU: Andrija nije oštećen! Da li ga je klub varao sa stipendijom od 1.500 evra?

>>> OTAC ANDRIJE ŽIVKOVIĆA: Advokati bliski FIFA su upozorili Partizan!

Sadašnji trener Čikaga sprema ekipu za početak nove MLS sezone (početak šestog marta), ali nije imun ni na dešavanja u voljenom klubu.

- Siguran sam da će se situacija rešiti pre ili kasnije i da će Andrija izvući pouke iz svega što mu se dešavalo u proteklom periodu. On ima snažan pobednički mentalitet i ja verujem u njega. Žao bi mi bilo da ode iz Partizana narušene teško stečene reputacije - rekao nam je Veljko Paunović.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Mladi stručnjak, jedan od najvećih potencijala srpskog trenerskog talasa, osvrnuo se i na novi početak crno-belog kluba, dajući podršku ideji Ivana Tomića, od kojeg je mlađi samo godinu dana.

- Sa druge strane, siguran sam da će Partizan, na čelu sa sjajnim trenerom Ivanom Tomićem napraviti novu politiku u klubu i ambijent u kome sve strane treba da budu na dobitku - navijači, igrači, treneri, radnici i čitav klub na dugoročno vreme. Klub treba da bude svima "Dom".

(Telegraf.rs/B.M)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mr

    4. februar 2016 | 14:17

    Sve je rekao i ko razume shvatice

  • poslusnost

    4. februar 2016 | 16:17

    Podrska Zovkovicu i njegovoj porodici.

  • Maja

    4. februar 2016 | 18:51

    Ne mogu da verujem da toliko botova pij je zivkovica,ljubomora i zavist.decko je dao dusu partizanu,puno vise od svih iz uprave koji su taj isti partizan opljackali.samo napred zile grobari ti veruju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA