Partizan u totalnoj blokadi, banke mu zamrzle račune!

Zbog duga od 20.340.870 dinara, ukupno 10 banaka blokiralo finansijske kanale "crno-belima"

  • 1

Ni u Humskoj ne cvetaju ruže. FK Partizan je u totalnoj finansijskoj blokadi i to traje već 15 dana. Svi računi kluba iz Humske ”zamrznuti” su, prenose "Novosti"

Prema informacijama dostupnim na zvaničnom sajtu Narodne banke Srbije petostruki uzastopni šampion je po današnjem stanju blokiran zbog ukupnog iznosa od 20.340,870 dinara ili u prevodu od 185.000 evra!  Na spisku banaka koje su blokirale račune "crno-belih" nalazi se njih ukupno 10 i to: "Razvojna banka Vojvodine", "Dunav", "Banka Inteza", "Hipo-Alpe Adrija", "Agrobanka", "Privredna banka", "Univerzal banka", "NLB" (dva računa), "Komercijalna banka" i "Kredi banka".

Računi su blokirani na osnovu prinudne naplate, a pošto konkretni podaci nisu dostupni na sajtu može samo da se pretpostavlja koji su razlozi ”kočenja” finansijskih aktivnosti petostrukog uzastopnog šampiona Srbije. U pitanju je verovatno dug prema nekom od klubova, koji je "pustio" menicu, zbog koje su sve banke u kojima "crno-beli" imaju račune u obavezi da iste blokiraju. Među klubovima, kojima šampion Srbije duguje, je nemački Koblenc koji potražuje 30.000 evra na ime transfera Marka Lomića u Humsku 2009. godine.

Čelnici Partizana nedavno su bili na saslušanju kod Uefe u Nionu, gde ime je skrenuta pažnja na regulisanje dugovanja. Iz kluba su tada poručili da stvar nije opasna jer se i njima duguje mnogo više i da očekuju uplate od Olimpijakosa, Saragose i Espanjola, koji im ukupno "dođu" oko 2,5 miliona evra.

(Telegraf.rs / Izvor: Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA