NIJE KOBI JOŠ ZA PENZIJU: Brajant trojkom za pobedu ućutkao ''Obrvu'' i Nju Orleans! (VIDEO)

''Crna mamba'' sa 27 poena i 12 skokova predvodila Lejkerse do pobede na gostovanju Pelikansima

  • 0

Kobi Brajant ponovo je imao svoje veče i bio je najzaslužniji za novu pobedu Lejkersa. Ovoga puta je ekipa iz Los Anđelesa slavila na gostovanju Nju Orleans Pelikansima sa 99:96, a Kobi je pored 27 poena i 12 skokova pogodio i ključnu trojku u poslednjem minutu utakmice, posle koje je sve bilo rešeno.

>>> Stari dobri Brajant: Neubedljivi Bjelica gledao mamba magiju u Los Anđelesu! (VIDEO)

Prethodno je Brajant u pobedi protiv Minesote postigao ovosezonski lični rekord sa 38 poena, a u istom ritmu je nastavio i u narednoj utakmici, posle čega mnogi žale što na kraju ove sezone ide u penziju.

Mučila se ''crna mamba'' ove sezone da pronađe pravu formu, ali poslednje dve utakmice ulivaju nadu navijačima Lejkersa.

Lejkersi su vodili tokom čitavog meča, ali su Pelikansi na krilima sjajnog Entonija Dejvisa koji je ubacio 39 poena i imao 11 skokova, uspeli da održe korak i budu u egalu u samoj završnici.

Ipak, Dejvis je promašio jedno zakucavanje u kontri u finišu meča, a Brajant je hladan kao špricer kasnije pogodio trojku kojom su se Lejkersi odlepili na nedostižnu prednost.

Neposredno pre toga Brajant se našao na posteru, pošto je Rajan Anderson brutalno zakucao preko njega. To kao da mu je dalo motiv više da reši meč.

>>> BRAJANT BRUTALNO POSTERIZOVAN: Posle ovog zakucavanja usledila je ''Mambina'' osveta (VIDEO)

Imao je Nju Orleans i šut za produžetak u poslednjim sekundama meča, ali je Holidej loše šutirao i er-bolom ugasio i poslednju nadu navijačima domaće ekipe da mogu do pobede.

Toronto se konsolidovao posle poraza od Denvera, kada ih je Nikola Jokić ''razbio'' sa 27 poena, pa su ovoga puta zabeležili drugu vezanu pobedu. Pobedili su Portland sa 110:103 na gostovanju, a najefikasniji je ponovo bio duo Kajl Lauri sa 30 i Demar Derozan sa 29 poena.

Sa druge strane u Portlandu su se istakli Demijen Lilard sa 27 i Si Džej Mekolum sa 21 poenom.

Hjuston je slavio u Finiksu i tako zaokružio uspešno veče gostujućih ekipa, dok je jedino Detroit pobedio na svom parketu, pošto je bio bolji od Njujorka sa 111:105.

Rezultati:

Detroit - Njujork 111:105

Finiks - Hjuston 105:111

Nju Orleans - LA Lejkers 96:99

Portland - Toronto 103:110

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA