Navijači Partizana ovim gađaju u lice Andriju Živkovića (VIDEO)

Situacija oko Živkovića podelila je pristalice crno-belih - jedni mu pružaju podršku, dok mu drugi ''nabijaju na nos'' kakvu je čast imao od Grobara

  • 67

Saga Andrija Živković konačno je završena u četvrtak, kada je Partizan prelomio da definitivno svog bisera vrati sa priprema i suspenduje ga do isteka ugovora.

>>> PARTIZAN: Suspendovali smo Andriju zato što vodimo računa o svojoj deci!

>>> Emotivna fotka i poruka Andrije Živkovića, nakon što ga je Partizan oterao!

Pregovori i prepucavanje preko medija nisu dali rezultate, pa je sve na kraju završeno tako da obe strane imaju štetu. Partizan što će platiti penale od 2,5 miliona evra, a Živković što neće igrati celu polusezonu.

Ovo je najviše pogodilo navijače crno-belih. I oni su podeljeni povodom ove situacije. Jedni svaljuju krivicu na sadašnju i prethodnu upravu, dok pojedini misle da i Andrija snosi deo odgovornosti za problem koji je iskrsao.

>>> POSLE DRAME SA ŽIVKOVIĆEM: Navijačka poruka Grobara svim sadašnjim i budućim igračima

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Mnogi su i ljuti na njega, što se može videti i po komentarima na našem portalu, ali i na njegovom profilu na Instagramu, gde ima i poruke podrške, ali i osude.

Pojedini smatraju da je izdao klub i navijače, koji su mu priredili tu čast kakvu je retko ko imao u Humskoj. Prisetili su se koreografije protiv Steaue, na kojoj je njegova fotografija istaknuta na šetalici, a sve je upotpunio transparent:

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

''Ponosni na grb u srcu što stoji - juriš u slavu naši heroji''.

Ipak, sada se mnogi i kaju što se Andrija našao na šetalici.

Prisetite se i koreografije Grobara pred meč protiv Steaue.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djape

    5. februar 2016 | 09:26

    Umesto sto osudjuju Zileta, glavna ekipa sa Juga trebalo bi sad da pokaze svoju cast i pravicnost. Neka se pokupe lepo svi - pa pravac kod Djurica. Posto je on odradio taj sporni ugovor, neka ga nateraju da on licno i plati Piniju te penale od 2.5 miliona Eu.

  • Grobar do groba

    5. februar 2016 | 09:10

    Koji navijači ?kriminalci koji sede na tribini i istu koriste za ostvarivanje svoje koristi?Zile boli te uvo istrajnost ti želim u tvom stavu i tvojoj borbi za istinu a vreme će pokazati ko je kako radio jer će tebi sutra klicali neki drugi navijači koji bezrezervno vole klub i igrača koji igra za njega o ovi nasi će uvek pevati kako im uprave budu diktirale jer oni od muzike razumeju samo note novca!!!

  • simke

    5. februar 2016 | 10:02

    Podrska za Zivkovica pusti kriminalce dete bori se za sebe svi su se oni snasli ne sikiram se za njih lopovi su to veliki a na teba svaljuju krivicu nagledao sam se na tribini svega polednjih 25 god.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA