Kiks Zvezdinog Brazilca, Grujić dvostruki strelac!

Brazilac Edson skrivio penal, Le Talek pogodio prečku...

  • 0

Kakvog igrača gubi Crvena zvezda, doduše za velike pare.

Marko Grujić je postigao oba gola za crveno-bele u pobedi 2:1 protiv litvanskog Atlantisa u prvoj od planiranih pet prijateljskih provera na Kipru.

>>> ZVEZDIN ŠTOPER: Sjajno funkcionišem sa Edsonom - ne razgovaramo!

Drugi meč ekipa Miodraga Božovića igra samo nekoliko sati kasnije, protiv ruskog Volgara, koji je u jutarnjim satima odigrao 2:2 protiv Partizana.

Za Zvezdu su debitovali Brazilac Edson Da Silva i Damijen Le Talek i obojica su ostavila dobar utisak, Francuz nešto bolji pošto je defanzivac skrivio penal iz kojeg su igrači Atlantisa poveli.

Ipak, u nastavku su Beograđani dominirali i preko golgeterski raspoloženog Grujića preokrenuli.

Foto: crvenazvezdafk.com Foto: crvenazvezdafk.com

Crveno-beli su u startnoj postavi imali čak petoricu legionara. Od prvog minuta su zaigrali Kahriman (od 81. Stanković), Cvetković, Luković, Edson (od 60. Stojanović), Ibanjez, Donald, Le Talek, Grujić, Srnić, Katai i Vieira.

Uprkos velikoj početnoj inicijativi Zvezde, Atlantis je poveo u 32. minutu, i to iz penala, koji je realizovao Sila.

Do kraja poluvremena nije bilo prilika vrednih pomena pred golom Litvanaca, ali jeste odmah na početku drugog pred Kahrimanom, zbog kiksa Lukovića.

Iskusni defanzivac se okliznuo na pas Cvetkovića, pa je igrač Atlantisa imao situaciju "jedan na jedan" sa Kahrimanom, ali, srećom, nije bio precizan.

Samo minut kasnije usledila je kazna!

Grujić je bio u pravo vreme na pravom mestu posle šuta Vieire i odbrane golmana Atlantisa, i rutinski poslao loptu u mrežu.

I posle gola, crveno-beli su nastavili da dominiraju. Ređale su se šanse u šesnaestercu Litvanaca, promašivali su Vieira, Katai, Donald (sam pred golom Atlantisa), Le Talek je pogodio prečku, Grujić je još jednom bio blizu gola, ali za taj promašaj iskupio se nedugo kasnije. I opet posle saradnje sa Vieirom.

Portugalac i Grujić razmenili su "dupli pas" pre nego što je novi igrač Liverpula doneo preokret.

U finišu, zbog obostranog koškanja, sudija je isključio Kataija i Jokšasa, a Zvezda je bez većih problema sačuvala pobedu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA