Pravo iz srednje škole u NBA! Novi Kevin Durent stiže u najjaču ligu! (VIDEO)

Mladi srednjoškolac Džonatan Isak (19, 208 cm) mogao bi da prvi primeni novo pravilo NCAA, da igrači koji nisu na koledžu mogu da se prijave na draft

  • 2

Srednojškolac Džonatan Isak (19,208 cm) mogao bi da bude prvi srednojškolac koji bi mogao da izađe na NBA draft, posle 11 godina, prenose američki mediji.

Džonatan je trenutno peta godina srednje škole na Floridi, a prema novim pravilima NCAA koja dozvoljavaju igraču da izađe na draft 2016.

>>> Čekamo Bobijevu osvetu: Marjanovića pokušavaju da osramote zakucavanjima u lice! (VIDEO)

On smatra da klasa 2016. nije tokiko jaka kao prethodne dve godine i da bi mogao dobro da prođe. Na sreću ima pravo da povuče prijavu 10 dana pre drafta, je faktički ima pravo da se prijavi sve do 22. godine.

To dozvoljava igraču da se prijavi i da upozna timove koji su zaniteresovani za njega i da proceni da li bi mogao da dobije šansu u NBA.

Printskrin: Youtube/Hoop Diamonds Printskrin: Youtube/Hoop Diamonds

On još nije odlučio da li će u NBA direktno ili će možda da nastavi školovanje na Florida stejtu. Isak je rangiran kao 12. igrač u srednjoškolskoj klasi 2016, apo stilu igre sličan je Kevinu Durentu.

Ima odličan šut sa distance, brz prodor i odličan skok. Takođe, tehnika driblinga mu je kao u beka.

Pogledajte njegove bravure

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA