Mekgregor izvređao Verduma: On je pi**ica, a ne šampion! (VIDEO)

MMA šampion dobio je nagradu za najboljeg borca godine na ceremoniji u Las Vegasu, ali se nije pojavio već je poslao video poruku

  • 1

UFC šampion Konor Mekgregor, dobio je nagradu za najboljeg MMA borca protekle godine, a svečanost je održana u Las Vegasu.

On se nije pojavio na dodeli, ali je svoj govor spremio ranije i poslao gostima ceremonije, gde se zahvalio na nagradi ali i izvređao šampiona teške kategorije Fabricija Verduma što je odustao od borbe sa Stipom Miočićem.

>>> Lekcija Konora Mekgregora: Kako da izbegnete batine u noćnom klubu! (VIDEO)

- Izvinjavam se što nisam mogao da dođem. Postoji još jedan čovek koji mora biti pobeđen, još jedan prvak mora da bude srušen. Još dosta rekorda koji moraju biti srušeni.

>>> KONOR MEKGREGOR PRETI: Otkinuću mu glavu i nositi je ulicama Rija (VIDEO)

- Moram nahraniti sve vas propalice. Moram nahraniti sve vas u ovoj igri i zato moram da radim jer vi ne radite - poručio je Mekgregor na početku govora a zatim osuo paljbu po Verdumu.

Printskrin: Youtube/MMABoxing.ru Printskrin: Youtube/MMABoxing.ru

- Imate šampiona teške kategorije koji je pičkica, povlači se zbog bolnog nožnog prsta. Kakav je to prvak koji se povlači zbog prsta. Kakav je to šampion?

-  Igra je na kolenima i žao mi je što ne mogu biti na dodeli nagrada, ali dajem sve od sebe i radim naporno kako biste svi bili siti. Zato hvala vam i hvala meni - rekao je Mekgregor.

Verdum je trebalo da brani svoj pojas protiv Kaina Velaskeza prošle nedelje, ali je odistao Kain, pa je umesto njgea uskočio Stipe Miočić. A onda se Verdum povukao zbog povrede.

Pogledajte poruku:

(Telegraf.rs)

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA