Sam na gomilu: Engleski navijač uradio nešto što smeju samo najhrabriji! (VIDEO)

Treba imati herca za ovako nešto

  • 2

Potrebno je biti jako lud da bi uradio ono što je jedan navijač engleskog Sautenda, i to za vreme utakmice protiv velikog rivala Kolčetsera, u okviru treće lige. 

Domaći tim pobedio je 3:0, ali je krajnji rezultat ostao u senci incidenta koji se dogodio između ratobornih fanova dva kluba.

>>> Heroj dana: Engleski golman prebio huligana! (VIDEO)

Naime, u jednom trenutku pomenuti navijač je ušao na parče terena između dve grupe, zaleteo se i krenuo da pesniči koga je stigao?! Trenutak njegovog ludila trajao je nekoliko sekundi, saborci sa tribine su ga bodrili, a navijači Kolčestera, iako gnevni, nisu pružili jači otpor provokatoru, koji se lagano vratio ka svojoj tribini.

Iz Policije je posle meča stiglo saopštenje da će ispitati ovaj incident.

- Nismo krivi za propust i utrčavanje navijača na teren. Istražićemo slučaj i potruditi se da ovakvi postupci ne prođu nekažnjeno. Identifikovaćemo izgrednika i pobrinuti se da ovako nešto više ne dogodi - saopštili su iz policije.

U prevodu, hrabri navijač Sautenda verovatno je odgledao svoju poslednju utakmicu voljenog kluba u sledećih nekoliko godina...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA