Zbog Rikardinjovog driblinga srpski futsaleri zbijaju šale na račun saigrača! (VIDEO)

Marko neće doći, ušinuo je leđa posle driblinga Rikardinja, bilo je opravdanje koje je, u šali, novinarima ponudio portparol reprezentacije Igor Gačić.

  • 6

Najveća utakmica sa najlepšim rezultatom, u najboljem ambijentu. Sve je naj kada je u pitanju srpska futsal reprezentacija!

Pobeda nad moćnim Portugalom i senzacionalnim Rikardinjom bila je vrhunac dosadašnjeg dela Evropskog prvenstva, posle koje je našem timu olakšan put do finala, jer će do njega ići lakšim putem: preko Ukrajine, a ne preko najboljeg evropskog tima Španije.

>>> Da li je ovo najbolja finta u istoriji futsala? Rikardinjo zaludeo srpskog igrača i dao gol! (VIDEO)

Trijumf izabranika Ace Kovačevića toliko je jako odjeknuo da je zasenio najspektakularniju fintu i gol koji je ikada viđen na šampionatima Evrope, u režiji mađioničara Rikardinja.

>>> Rikardinjo het-trikom srušio Slovence, gol u poslednjem minutu rastužio Srbiju (VIDEO)

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Marko Pršić je bio "žrtva". Našao se u pogrešno vreme na pogrešnom mestu, baš u trenutku kada je portugalska čigra uradila nešto što nas je sve nateralo da iznova i iznova premotavamo tu čaroliju.

Kako, dan posle, taj neverovatan potez i, naravno, pobedu Srbije komentariše jedan od najboljih igrača našeg tima Slobodan Rajčević.

- Rikardinjo je najbolji igrač na svetu, nema tu šta da se lažemo, od njega nam je pretila najveća opasnost i najveća koncentracija je bila uperena ka njemu. Poštovali smo mi i ostale igrače Portugala, ali im nismo pridavali toliko pažnje kao njemu - rekao je za Telegraf Rajčević, u trenucima predaha pred nadolazeći četvrtfinalni sudar sa Ukrajinom.

>>> Trubači u Areni podižu atmosferu na futsalu, dok Srbija gazi Porugaliju! (VIDEO)

Marka Pršića nije bilo na druženju sa novinarima, iako nam je bila želja da "iz prve ruke" čujemo utiske o duelu sa najboljim igračem sveta.

- Marko neće doći, ušinuo je leđa posle driblinga Rikardinja - bilo je opravdanje koje je, u šali, novinarima ponudio portparol reprezentacije Igor Gačić.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Na priču o Markovom "stradanju" nadovezao se Rajčević.

- Obraćali smo pažnju samo na njega, ali eto, taj delić sekunde je bio koban po nas. Marko Pršić je možda u tom momentu bio umoran ili dekoncentrisan... Nažalost po njega, sada će morati da nas trpi malo kroz šale i pošalice na njegov račun, ali šta da se radi...

O pobedi, jednoj od najvećih u istoriji naše futsal reprezentaciji, euforiji...

- Verujte, nismo spavali. To je bila jedna velika utakmica, velika pobeda. Nikada do sada nismo pobedili Portugal, ali evo i on je pao. Pobedili smo Špance 2008. u Portugaliji, dve godine kasnije savladali smo i Rusiju, i evo na red je došla i Portugalija. Euforija je ogromna, jako je teško boriti se emocijama, trudimo se da ih što pre spustimo na zemlju, jako je teško, ali dajemo sve od sebe i nadam se da ćemo uspeti - poručio je Rajčević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ☆☆☆

    7. februar 2016 | 14:56

    Ma daj bre,od ovoga ne može da se odbrani...treba da mu čitaš misli da bi ovo zaustavio.Nije nikako mogao da očekuje da će loptu koju je pomerio ulevo podići i prebaciti ga...Nestvarno!To se ne brani!

  • Nemanja

    7. februar 2016 | 14:47

    A voleo bih da vidim nekog od vas da ga je cuvao, kako bi prosao. Ovo sto je uradio ni najbolji svetski odbrambeni igrac ne bi predvideo.

  • Чигирибаубау

    7. februar 2016 | 19:38

    Свака част Рикардињу,али од солирања никакве вајде!!Ипак је победио бољи колектив!И то је једино што се броји.Браво момци,само храбро и срце на терен!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA