Košta poništio sjajan gol Lingarda: Čelsi u 90. stigao do boda protiv Junajteda (VIDEO)

Sjajan meč u Londonu završen je bez pobednika

  • 0

Stamford Bridž je i dalje neosvojiva tvrđava za fudbalere Mančester junajteda koje je samo nadoknada vremena delila od druge pobede u poslednjih 14 godina.

Međutim, sjajan gol Džesija Lingarda u 60. minutu poništio je Dijego Košta u 90. minutu i postavio, čini se, najpravedniji rezultat.

>>> Ivanović u čudu, ne može da veruje: Pogledajte kako mu je De Hea skinuo volej (VIDEO)

Plavci su imali više prilika tokom meča i mogli su do sva tri boda u 96. minutu, ali je David De Hea uspeo da ukroti šut Košte koji je i u 89. minutu propustio neverovatnu šansu.

Junajted je bio bolji u prvom polovremenu i mogli su da povedu preko Felainija, dok je Čelsi najbolju šansu u prvih 45 minuta imali na samom kraju kada su tražili penal. Nekoliko trenutaka ranije i Vilijan je bio blizu.

Gostujući tim se prvi poradovao na ovom meču pošto je Lingard iz okreta pokupio loptu i poslao je iza leđa Kurtoe. Samo 10 minuta kasnije Ivanović je volejom šutirao sa sedam metara, a španski golman je odlično reagovao.

U tom momentu krenula je totalna opsada Junajtedovog gola, a odbrana je posustala u pomenutom 90. minutu. Bortvik Džekson nije uspeo da zaustavi Koštu, a u pokušaju da izbije loptu samo je pomogao napadaču Čelsija.

Ovim remijem više je igubio Junajted koji zaostaje šest bodova za Sitijem i sedam za Arsenalom i Totenhemom. Čelsi je 13. sa 30 bodova.

Premijer liga, 24. kolo

Subota

Mančester siti – Lester 1:3

Svonsi – Kristal Palas 1:1

Stouk – Everton 0:3

Aston Vila – Norič 2:0

Liverpul – Sanderlend 2:2

Totenhem – Votford 1:0

Njukasl – VBA 1:0

Sautempton – Vest Hem 1:0

Nedelja

Bornmut – Arsenal 0:2

(Ozil 23, Remzi 24)

Čelsi – Mančester junajted 1:1

(Košta 90  -Lingard 60)

TABELA: Lester 53, Arsenal 48, Totenhem 48, Mančester siti 47, Mančester junajted 41...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA