Remi Čuke protiv Spartaka, Voša poražena od Dinama!

Brđani odigrali 1:1 sa moskovskim Spartakom, dok su Novosađani poraženi od tima iz Tbilisija

  • 0

Fudbaleri Čukaričkog ponovo su odigrali nerešeno na Kipru, gde se nalaze na pripremama, iako su vodili na poluvremenu protiv moskovskog Spartaka - 1:1 (1:0).

Lukaš Pjasentin je u 25. minutu pogodio iz penala, dok je Mazurov u 50. minutu postavio konačan rezultat. Vredi pomenuti da su za Spartak igrali igrači do 21 godine starosti i oni koji nisu u prvom planu.

Za Čuku su nastupali: Stevanović (Čubraković), Stojković (N. Janković), Živković (Bašanović), Pjasentin (Mašović), Đurić, Srnić (Regan Obeng), Lagator (B. Janković), Matić (kapiten) (Bojić), Tijago (Dimić), Mandić (Jovanović) i Pavlović (Mirosavljević).

- Mogu da kažem da sam zadovoljan sa prvih 45 minuta. Odigrali smo dobro. Utisak o drugom poluvremenu je drugačiji. Poslednjih 30 minuta, kad je Spartak igrao sa baš mladim sastavom, nije bilo dobro. Očekivao sam više od pojedinaca. Ali sve u svemu ovo je bila kvalitetna provera za nas. Kao što imam običaj da kažem, prijateljske utakmice su tu da nam pokažu pozitivne i negativne stvari, kako bismo mogli da reagujemo na vreme - rekao je trener Čuke Zoran Popović.

Foto: fkcukaricki.rs Foto: fkcukaricki.rs

S druge strane, u Turskoj, fudbaleri Vojvodine poraženi su od Dinama iz Tbilisija rezultatom 2:1.

Strelci za tim iz Gruzije bili su Gelašvili u osmom i Jigauzi u 68, dok je jedini gol za crveno-bele postigao Ožegović u 32. minutu iz penala.

Dinamo je poveo već u osmom minutu. Miletić je izgubio loptu na svojoj polovini, do nje je došao Gelašvili i šutirao sa ivice kaznenog prostora, a Perić je bio nemoćan da spreči pogodak.

U 32. minutu, crveno-beli su ipak materijalizovali svoju terensku nadmoć. Jovančić je uputio sjajan pas za Babića, koji je oboren u šesnaestercu protivnika, pa je glavni arbitar meča dosudio penal za Vojvodinu. Siguran realizator najstrože kazne bio je Ožegović, koji je rutinski savladao golmana Hrdličku.

Perić ništa nije mogao ni u 68. minutu kada je Dinamo iskoristio greške Novosađana i postigao pobedonosni gol.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA