Srpski MMA borac Stošić u sparingu sa Kro Kapom! (VIDEO)

Uoči borbe 19. februara u Atini, srpski "vunderkind" na jakim pripremama u Zagrebu

  • 16

Darko Stošić, perspektivni srpski MMA borac je u završnoj fazi priprema za meč koji će se održati u Atini 19. februara u kom će mu rival biti jedan od najboljih evropskih takmičara, Bugarin Emil Zaharijev.

Stošić se trenutno nalazi u Zagrebu gde pod budnim okom svog trenera Gorana Babića-Hambija radi sparinge sa mnogim poznatim borcima iz MMA i K1 sporta.

- Dočekan sam maksimalno prijateljski i mnogo mi znači što u ovih desetak dana mogu da treniram i sparingujem sa takvim borcima kao sto su Brestovac, Plazibat, Batur. Svaki od njih je vrhunski - raportira nam Darko Stošić iz hrvatske prestonice.

- Moram da naglasim, posebna čast mi je što imam mogućnost da treniram i sparingujem sa velikim šampionom Mirkom Filipovićem. Mirko je pravi domaćin i veliki profesionalac. Ugostio me je u svom kampu i u ovoj nedelji ćemo imati još par treninga.

Foto: Privatna arhiva Foto: Privatna arhiva

U dogovoru sa menadžersom kućom "Mega Promotion", došlo je do saradnje Stošića i Gorana Babićem-Hambijem.

Goran Babić-Hambi je MMA trener sa najviše UFC iskustva sa ovih prostora. Trenira borce iz MMA od 2005. godine, a najviše uspeha je doživeo sa Igorom Pokrajcem kojeg je u jednom trenu karijere doveo do najopasnijeg udaraca UFC divizije. Trenirao je sa puno boraca kroz svoju karijeru i dosta je bio uspešan. Trenutno trenira nekoliko boraca iz inostranstva.

Foto: Privatna arhiva Foto: Privatna arhiva

- Darko je spreman došao na završne pripreme i sparinge u Zagreb. Mogu samo da zahvalim njegovom kondicionom treneru Davidu Raduloviću i kik boks treneru Pavkoviću na dobro odrađenom poslu. Očekuje nas težak protivnik u Atini ali mislim da je Darko Stošić jedan od najperspektivnijih boraca u regionu i da je svetla budućnost pred njim - rekao je Goran Babić-Hambi.

Pogledajte zagrebački sparing Darka Stošića sa novim trenerom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Anthony Davis

    9. februar 2016 | 18:09

    Vi ste idioti, ako pljujete po Stosicu, koji trenira sa Filipovicem... Filipovic je borac koji je najvise puta u povesti sporta nokatirao ljude, znaci NAJVISE U POVESTI, borac koji je osvojio Pride Grand Pri, i K-1 Grand Pri, te je pionir sporta i jedan od najvecih u povesti.. Normalno je da ce da trenira sa njime, kakve su ovo Srbija vs Hrvatska gluposti ovde??? Cutite bre majmuni

  • SRB

    9. februar 2016 | 12:37

    Eto kako su oni pravi ljudi i profesionalci,cene talenat i kvalitet a ne veru i ostale gluposti.

  • draleRS

    9. februar 2016 | 12:10

    cro cop je vise puta rucno pricao o srbima i jadno je da se neki srbin sa njim fotografise,jadnik

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA