Smete li da se kladite da će Zvezda i Lester biti u grupnoj fazi Lige šampiona?

Ukoliko se neke kockice poklope, ova dva tima bi mogli da odigraju meč 16 godina posle onog dvomeča kada Lisice nisu smele da dođu u Beograd

  • 36
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Engleski stolar Lej Herbert imao je hrabrosti da na početku sezone u Premijer ligi uloži pet funti da će Lester biti šampion Engleske.

Ukoliko se to dogodi, Herbert će biti bogatiji za 25.000 funti što će biti najveći dobitak u istoriji klađenja kada je u pitanju opklada sa malom svotom na samo jednu utakmicu.

To bi značilo da će Lester sigurno obezbediti grupnu fazu Lige šampiona u koju bi mogla i Crvena zvezda. Naravno, potrebno je da crveno-beli održe veliku bodovnu prednost, a zatim i preskoče tri kola kvalifikacija.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Pomenuti Herbert će svakako naći novi način da uloži lovac na Lisice, pogotovo ako uzme 25.000, ali da li će iko u Srbiji imati hrabrosti da odigra da će se Zvezda i Lester naći u grupnoj fazi?

Da će odigrati međusobni meč posle 16 godina i onog čuvenog dvomeča kada Englezi 2000. nisu smeli u Beograd?

Crveno-beli su tada bili domaćini u Beču i pobedili su sa 3:1 golovima Drulića (dva) i Gvozdenovića. U Engleskoj je bilo 1:1 tako da je Zvezda prošla dalje.

A da će proći u grupnu fazu LŠ kladionice su dale kvotu 7.5 s tim da je na Lester među prve tri ekipe kvota 1.60. Simpatična kvota od 12 na koju će se svakako dodati određeni brojevi u momentu kada na kladionicama zatražite slobodnu igru neposredno pre izvlačenja grupa.

Verujemo da će neki i probati...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GJ

    9. februar 2016 | 23:40

    Ahahahahahahahahaha

  • Bogdan

    9. februar 2016 | 23:24

    Bice i jedni i drugi u poslednjem sesiru :D Zvezda sa ovim timo i par pojacanja lagano prolazi kvalifikacije..

  • Goran

    10. februar 2016 | 00:04

    Dajem zweihundert euro da zvezda nece igrati ni grupnu fazu lige evrope

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA