NAVIJAČI REALA, IZVINITE: Ronaldovi brojni golovi ničemu ne vrede ove sezone! (VIDEO)

Samo suvi podaci dokazuju nešto što ste verovatno primetili ako pratite Primeru

  • 6

Kristijano Ronaldo je kao trostruki strelac u pobedi madridskog Reala nad Espanjolom (6:0) stigao do trećeg mesta liste najboljih strelaca Primere, i sad kaska dva gola za vodećim Luisom Suarezom.

 

Nedugo potom je primio nagradu za najboljeg strelca španskog prvenstva za sezonu 2014/2015, u kojoj je postigao 48 golova. To priznanje je dobio po treći put u karijeri.

 

Iako Ronaldo nastavlja da teroriše mreže, novinar španskog lista "As" Hesus Balserio primetio je jednu važnu stvar koja se krije iza impozantne brojke.

 

>>> Imaće 37 godina, ali Ronaldo će igrati u Kataru 2022. godine

 

Tokom ove sezone, Portugalac je mreže tresao na 46.2 odsto mečeva Reala, što je niži procenat u odnosu na prvu sezonu u dresu Reala u koji je stigao 2009. godine - 50 odsto.

 

Ono što je još neverovatnije jeste da Ronaldovi brojni golovi u dosadašnjem toku sezone nisu Realu doneli niti jedan bod!

 

Kako?

 

Ronaldo je u svim takmičenjima postigao 30 golova, ali svi su "pali" kada je Real imao već veliko vođstvo ili dobijenu utakmicu.

 

Novinar je podsetio da Ronaldo nije uspeo da upiše pogodak protiv "ozbiljnih faca" - Pari Sen Žermen, Barselona, Atletiko Madrid, Atletik Bilbao, Sevilja, Viljareal i Valensija.

 

Živo nas zanima šta imate da kažete na sve ovo?

 

19 RONALDOVIH GOLOVA U PRIMERI

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA