SERENA, IMAŠ JOŠ TRI SATA ŽIVOTA: Ispovest trenera koji je spasio karijeru najbolje teniserke sveta!

Mnogi zaboravljaju ili ne znaju da je Amerikanka u životu imala ozbiljnih problema

  • 0

Godinama dominira ženskim tenisom, i u odnosu na konkurenciju izgleda kao da joj niko ne može ništa. Svi vidimo jaku Serenu Vilijams, veselu i nasmejanu, a mnogi zaboravljaju ili ne znaju da je u životu imala ozbiljnih problema.

Dva puta je morala da operiše stopalo zato što je doživela peh 2010. godine u restoranu zbog rasektoina.

Nakon toga se nije dovoljno oporavila od ozbiljne povrede, a čestim letovima je dodatno naškodila sebi, pa su joj se stvorili ugrušci u krvi.

U spas je došao Meki Šilston, trener i fitnes guru, koji joj je pomogao u ključnom trenutku, kao i Pejtonu Meningu, koji je prethodnog vikenda osvojio Super boul sa Denverom.

Sa Serenom je počeo da sarađuje kada je obolela od plućne embolije.

- Bukvalno joj je ostalo tri sata života, ali je preživela - rekao je poznati fitnes guru.

- Merio sam joj otkucaje srca i slušao pluća i rekao joj: Naučiću te kako da preživiš kada ostaneš bez daha. Nemoj da te sanjam.

- Onda sam joj rekao: Plivaj do sredine bazena, uhvati se rukama za ručke iznad glave, ali nogama se održavaj iznad vode. Ako ne uspeš, mogla bi da umreš u bazenu. Hoću da razumeš da kada budeš ležala tri sata na operacionom stolu videćeš svetlost. Zašto se plašiš svojih protivnika? Kako uopšte možeš da se plašiš protivnika? Treba samo da odeš od smrti - otkrio je Šilston.

Šta je posle bilo ne moramo da detaljišemo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA