Partizanova devetka ima 16 godina! Pogledajte kakvog napadača budućnosti imaju crno-beli! (VIDEO)

Dušan Vlahović produžio vernost crno-belima

  • 7

Revidiranjem ugovora koji ga sad sa Partizanom vezuje ne dve, već TRI godine, Dušan Vlahović bi već u prvom kolu prolećnog dela prvenstva mogao da bude najmlađi debitant u istoriji kluba.

Činjenica da je pre godinu dana igrao za pionire Partizana ne plaši mladog napadača, štaviše, spreman je da odmah zaigra u startnoj postavi tima Ivana Tomića.

- Nisam mogao da zamislim da ću danas biti ovde. Bio sam fokusiran na tamošnje igre. Ne opterećujem se. Voleo bih da igram protiv OFK Beograda. Strpljimo čekam, radim... - poručio je na predstavljanju Dušan Vlahović.

Crno-beli će tako u nastavku sezone imati neočekivano mladu "devetku" koja je u mlađim kategorijama pokazala da ima potencijalno sjajnog napadača.

- Hvala ti bože. Partizan i samo Partizan - bilo je prvo što je sa navijačima podelio mladi Vlahović, okačivši i fotku sa potpisivanja revidiranog ugovora.

Razlika u odnosu na generaciju protivnika koji su rođeni 2000. godine je evidentna.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sergej

    12. februar 2016 | 17:28

    Mališa će za tri gofine biti taman ua pijace.Posto je jasno da je nevidjen talenat ovi oz uprave vec trljaju ruke i maste brke.Dulence ce za zri godine vrijedit basnodlovno.i ooet ce nesposobmjakovici zanemariti interes Partozana

  • Ел Доктор

    12. februar 2016 | 20:47

    Свратите до бродарца одгледајте фудбалску утакмицу тог клуба 98 годиште, видећете малог Ламбулића, нема бољег штопера у земљи за то годиште, клинац би живот дао за партизан а допустићете да га купи звезда...нема захавија за менаџера али има срце и таленат какав захави не може да открије, јер таленат је бесплатан, остало може и да купи...поздрав

  • Nikola

    12. februar 2016 | 16:57

    Moj drug ima 13 godina,dobro igra fudbal,da l' bi mogao i on u prvi tim patlidzana xD

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA