Jokić kao kvoterbek na Ol star meču! (VIDEO)

Srpski centar sa 12 poena debitovao na glamuroznom košarkaškom vikendu

  • 0

Debitantski nastup Nikole Jokića na ol star vikendu, u meču SAD i ostatka sveta protekao je uz 12 poena i 8 skokova, ali i činjenicom da je mladi srpski centar bio u startnoj postavi vanameričkog tima, zajedno sa Viginsom, Porzingisom, Bogdanovićem i saigračem Mudijaem.

Tim SAD je pobedio u tradicionalnoj utakmici sa puno poena rezultatom 157:154, a u Jokićevim kolonama još stoji da je imao osam ofanzivnih skokova, 4 asistencije...

Posebno se prepričavala akcija kod koje je Jokić itekako imao udela. Pasom preko celog poena, u stilu kvoterbeka američkog fudbala započeo je akciju koju je zakucavanjem krunisao Porzingis.

MVP duela bio je Zak Lavin iz Minesote sa 30 poena, a njegovo zakucavanje preko (opet) Porzingisa bilo je primećeno i zbog rekacije Nikole Jokića sa klupe (pogledajte video ispod).

Strelci:

TIM SAD: Lavin 30, Klarkson 25, Buker 23, Rasel 22, Tauns 18...

TIM SVET: Porzingis 30, Mudiaj 30, Vigins 29, Hezonja 19, Jokić 12...

Ol star vikend se nastavlja večeras. Na programu su takmičenja u šutiranju trojki, zakucavanjima, demonstracijama veština...

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Revijalni deo susreta obeležilo je pojavljivanje poznatih ličnosti, ali i zakucavanje Miloša Raonića, tenisera, koji je trenutke provedene na terenu iskoristio za efektan kraj akcije na pas Trejsija Mekgrejdija.

Pogledajte najbolje poteze meča iz Toronta pred više od 18 hiljada gledalaca ispod.

I sve poteze Nikole Jokića tokom meča.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA