Đoković i Zvezda! Sve što ste propustili na jednom mestu! (VIDEO)

Najbolji teniser planete kao nikad ranije izazvao zemljotres u Pioniru. Ovo su najbolje scene

  • 8

Novak Đoković se uželeo Beograda i odmora u Srbiji. Uželeo se i utakmice košarkaša Crvene zvezde. Posle evroligaškog susreta prošle godine, kao i derbija sa Partizanom, takođe u sezoni 2014/2015, kada je zajedno sa Viktorom Troickim bio u Pioniru, najbolji teniser planete ponovo je gledao košarkaše u crveno-belom.

I kako se nekako i očekivalo "ukrao" slavu košarkašima, koji su već posle prve četvrtine demolirali hrvatskog šampiona Cedevitu.

Logično, svaki Novakov potez se pratio pomno. Mi vas podsećamo na one najjače detalje, koji se već prepričavaju.

Novakov ulazak u Pionir uoči utakmice 7. kola Evrolige, izazvao je oduševljenje. Koliko?Proverite u video snimku ispod.

Idemo dalje, Novak je navijao sa navijačima tokom intoniranja himne Evrolige. Znate za tradiciju sa poslednjih mečeva, da navijači Crvene zvezde ne dozvoljavaju da se čuje oficijelna melodija ULEB takmičenja, već pokušavaju da svake nedelje, iznova,obore rekord u decibelima kada su ovi trenuci u pitanju.

Zvezda da trojku, Đoković skoči i slavi...

... ili zapeva Vidovdan...

... ili Marš na Drinu...

Ulazak Dejana Stankovića i Marka Pantelića je bio posebno pozdravljen od strane navijača. Ali i od samog Đokovića, koji se verovatno dobro seća perioda kada je Deki igrao u Zvezdi, Novak je tada imao 9-10 godina. Nije ni čudo što je pretrčao teren da ih pozdravi.

Pozdrav Dejana Radonjića i najboljeg tenisera na planeti je nešto što se baš analiziralo i komentarisalo na društvenim mrežama posle susreta.

Posebno simaptično je delovao susret Novaka i Kvinsija Milera. Kasnije je Amerikanac pričao o tom susretu. Imamo zabeležene obe situacije, pa pogledajte.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • novosadjanka

    13. februar 2016 | 12:28

    Nole je samo covek, nije politicar, naravno da mu je dozvoljeno da navija za koga zeli.Ko nije dovoljno pametan da to shvati, ima problem.Pustite coveka da bude normalan i opusten u svojoj rodjenoj zemlji, zasluzio je, ziveo nam Nole!

  • Toma

    13. februar 2016 | 12:25

    Da,Novak je ,,zapalio,,sve prisutne,navijace,igrace trenere i ostale..Pa normalno nije samo hala bila steciste prisutnih!!Ve ec i ulice Beograda,posebno Knez Mihailova.Uvek je praznik za Srbiju,kada Novak pristigne na aerodrom Beograd!!!To j

  • Звезда

    13. februar 2016 | 11:28

    Каква је то част, задовољство и привилегија бити навијач клуба за који навија и највећи тенисер данашњице, а верујем ускоро и свих времена јер је то заслужио.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA