Srpskim futsalerom se ponose u Zagrebu: Naš Kocić ne ide nigde!

Mladena Kocića već svi vide u nekom od vodećih evropskih klubova, ali odgovor stiže iz Hrvatske

  • 3

Tokom Evropskog prvenstva u futsalu Mladen Kocić je pokazao zašto nosi desetku na dresu Srbije, zašto su ga prozvali na tribinama srpski Rikardinjo i zašto je jedan od najboljih evropskih igrača malog fudbala.

Za saigrače Cipi, sjajni dribler, još bolji šuter jednako čini ponosnim i svoj narod, ali i mnogobrojne navijače i ljubitelje futsala u Zagrebu.

Klub Nacional, za koji je prošle godine nastupao Kocić, svakodnevno se na svom Fejsbuk profilu hvali igrama i golovima srpskog reprezentativca koji je u Hrvatskoj bio najbolji strelac lige.

Na konstataciju jednog od navijača posle gola Kocića u polufinalu EP, kada je levicom poslao loptu sa distance pod prečku Rusa da Nacional ima sjajnog igrača i da se nada da će ostati u Zagrebu, admini kluba Nacional su mu odgovorili:

- Sve je pod kontrolom.

Na novo pitanje "Samo sumnjam da ćete ga nakon ovoga moći zadržat i parirat ponudama iz bogatijih ekipa", usledio je ponovo ubedljiv odgovor iz Nacionala.

- Za mislite da neki mogu ponuditi više od nas?

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

U Zagrebu su ponosni na igre Kocića i nadaju se da će sa Srbijom Cipi osvojiti medalju u Beogradu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sergej

    13. februar 2016 | 15:10

    A ljudi dobri i Srbi I Hrvsti i Muslimani i ćetnici i ustaše i balije i handžarlije dobro je da postoji išta što nas spaja makar trak svjrtla .da vjerujem da ima nade

  • Trig

    13. februar 2016 | 17:02

    Bas je nasao gde ce da igra.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA