Mažić svirao penal, Đurđević poništio gol, ali pljušte pohvale iz Azije na račun srpskih sudija!

Srpske sudije odradile odličan posao u Saudijskoj Arabiji

  • 0

Perfektno odrađen posao srpskih sudija! Milorad Mažić, Dalibor Đurđević i Milovan Ristić ponovo su dobili pohvale za sjajno suđenje, a ovoga puta njihovim uslugama bili su zadovoljni gotovo svi u Saudijskoj Arabiji!

Srpski trio je, kao što je to Telegraf i najavio pre neki dan, sudio meč između Al Tavona i lidera Al Hilala koji je završen pobedom domaćeg tima minimalnim rezultatom 1:0.

Jedini gol viđen je u u 21. minutu kada je Mažić opravdano dosudio penal. Alo'o je bio precizan za povratak Al Tavona u šampionsku trku.

Gosti nisu imali primedbu na suđenje ni kada im je Đurđević poništio gol. Pre svega, jer je odluka bila opravdana, a komentari tamošnjih medija su bili i više nego pozitivni.

Al Hilal je ostao lider uprkos porazu (40 bodova) jer je Al Ahli odigrao nerešeno i stigao samo do 39. Treći je Al Itihad sa 35, dok je Al Tavon došao do 34. boda. Među ove četiri ekipe će se i tražiti šampion.

(M. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA