ŠOU KUMOVA I TRENERA NA KONFERENCIJI: Džikić poljubio Milojevića i nazvao ga mazgetinom! (VIDEO)

Njih dvojica su inače kumovi, i bukvalno su tako i pričali nakon jedne odlične i korektne utakmice

  • 14
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Šou su pravili Aleksandar Džikić i Dejan Milojević na konferenciji za medije nakon što je Mega Leks savladala Partizan u finalu Kupa Radivoja Koraća.

Džikić je po ulasku u salu poljubio Milojevića koji je već sedeo za stolom.

>>> Grobari najjače zapevali u momentu kad bi igrači najradije zaplakali (VIDEO)

Njih dvojica su inače kumovi, i bukvalno su tako i pričali nakon jedne odlične i korektne utakmice, i nakon uvodnih šala i konstatacije da se Milojević emotivno obratio o njemu, Džikić je rekao:

- Kako to misliš emotivno? Ma daj bre...

- Postoji kontinuitet ideje i postoji kontinuitet... ili da ti kažem onako na srpkom: on je takva mazgetina jedna uporna. To je strašno. Naterao je ove momke da igraju to što igraju, presing po celom terenu, da se razlete. Ja zameram mojima što nismo prepoznali momenat kada je ekipa ušla u bonus, tada treba da igraš malo drugačije. Malo smo se "zaljubili" u tri poena, eh... da smo pogodili, sada bismo mojim igračima rekli "Bravo, care".

- Ne mogu da kažem da smo sazreli. Mi smo tim koji menja po osam-devet igrača svake godine - rekao je Milojević, a nadovezao se Džikić:

- A mi smo kao kompletni.

Milojević je potom nastavio:

- Stvarno mislim da je ovo prava atmosfera, igrače Partizana su nosili navijači, mojim Francuzima je trebalo pet mintua da se opasulje od atmosfere. Ovo su utakmice u kojima igrači sazrevaju, i zbog toga radim ovaj posao. To je emocija koja ne može da se opiše. Džile sve to dobro zna i nadam se da neće izgubiti još mnogo finala u životu, naravno protiv drugih - s osmehom je završio Milojević.

(Telegraf.rs/D.U)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grobari Pancevo

    22. februar 2016 | 00:51

    PARTIZANOVCI

  • Raxx

    22. februar 2016 | 01:58

    Ovo je kosarka,ovo je sport...dva cista coveka a ne tamo neki umisljeni Covic ....Ova dva kluba su buducnost nase kosarke zivi bili pa videli

  • cupko

    22. februar 2016 | 08:42

    Ovu utakmicu je Partizan sramno izgubio i ti si Dzikicu za to kriv.Dopustas nedopustivu lezernost u trenutcima kada se lomi rezultat.Dok se vi ljubite i grlite moj Partizan tone sve dublje i dublje.Eh da je nama Dule bio veceras na klupi,sada bi mi podigli pehar. Ovako crveni Djilas ga predaje u ruke izmisljenih klubova.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA