Mažić posle devet godina ne sudi Večiti derbi!

U najužim krugovima FSS sazrelo je uverenje da ovaj derbi nije toliko pod tenzijom i da može da ga sudi neki drugi arbitar

  • 35

Najbolji srpski sudija, Milorad Mažić najverovatnije neće suditi jubilarni 150. večiti derbi.

Posle devet godina sudija koji sudi mečeve Lige šampiona, dobiće priliku da odmori.

>>>> Ovo niste znali o Mažiću: Zašto je napustio fudbal, o Ronaldu i Mesiju, šta su mu rekli '98... (VIDEO)

Prema procenama čelnika sudijske komisije FSS ovaj derbi nije okarakterisan kao dramatičan i meč pod velikom tenzijom pa je uverenje da može da prođe i bez najboljeg srpskog sudije koji inače sudi i Ligu šampiona.

>>> Golovima Jojića i Tomića Partizan najavljuje 150. derbi (VIDEO)

Zvezda ima 29 bodova više od Partizana i osim prestiža utakmica ne donosi mnogo toga, pa je bolje da se kale mlađe sudije koje se nalaze u elitnom rangu.

Prema informacijama "Sportskog žurnala" krug će biti sužen na četvoricu Vladana Glođovića, koji ima najviše šanse, zatim Danila Grujića, Nenada Đokića i Srđana Jovanovića.

Foto: Tanjug/Sava Radovanović Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Osim glavnog sudije biće promene i u pomoćnim sudijama, mada nije isključeno da saradnici Milorada Mažića Milovan Ristić i Dalibor Đurđević budu na derbiju.

(Telegraf.rs/Izvor: sportski žurnal)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • udbaš tole

    25. februar 2016 | 10:46

    Tako je,postavite glodjovica,toletovog poslušnika,jednog od mnogih,sudiju koji je prošle godine kada je Zvezda i mogla da stigne partizan "pogurao"svoj klub protiv OFK,pa nije video ofsajd od 3 metra i sramotno presudio pobednika.Ipak mora da se svira penal za partizan,pa makar i na silu!Grešio je "slučajno" na mnogim utakmicama i sad je "zaslužio" da sudi derbi!Čime???

  • Dragan

    25. februar 2016 | 10:14

    Danilo Grujić, dokazani grobar.

  • bojan

    25. februar 2016 | 12:37

    Ja sam grobar i ne bih svirao penal za Partizan kad bih ja sudio u subotu...Cuj ,namjestice neko sudije...pa koja je logika da sad neko vrsi pritisak na sudije ili da namjesta nesto!?Kakve gluposti se sve pisu ovde...Kad cete jednom shvatiti da su isti i jedni i drugi...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA