(UŽIVO) Dan derbija: Autokomanda pod opsadom! (VIDEO)

Na stadionu "Partizan" danas od 17 sati sastaju se večiti rivali po 150. put

  • 24

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde sastaju se danas 150. jubilarni put! Ovaj duel je više od igre, više od bodova, ovo je sudar dva najpopularnija tima koja dele Srbiju na dva navijačka tela.

>>> OD 100. DO 150. DERBIJA! Šta smo sve zaboravili za ovih 20 godina? (VIDEO)

Biće ovo spektakl kakav Srbija i Beograd željno čekaju, a pogotovo navijači koji su spremili spektakularne koreografije.

>>> Vratili smo Saleta i Luneta na njihov prvi derbi: Šta bi sad poručili sebi kao klincu debitantu? (VIDEO)

>>> Saša Ilić postaje najveća legenda Večitih derbija!

Na prethodnih 149 duela statistika je na strani Zvezde, koja je trijumfovala 61 put, dok Partizan ima 44 pobede, a 44 utakmice završene su nerešeno.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Na Telegrafu pratite Uživo iz sata u sat situaciju pred večiti derbi.

16. 14 Policija jurila jednog navijača Zvezde, zbog nedoličnog ponašanja.

16:00 - Uznemirujuće vesti stižu posredstvom tvitera.

15:58 - U međuvremenu, završeno je pet od sedam utakmica planirane za danas. Pobede su zabeležili Radnički niš, Jagodina, Spartak i Radnik, koji je iznenadio Čukarički. Partizan je, pre meča sa Zvezdom, pao na šestu poziciju.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

15:49 - I fudbaleri Zvezde kreću ka stadionu Partizana. Da tenzije ne postoje, mnogi bi išli peške do Humske. Ovako, spreman je autobus.

Foto: crvenazvezdafk.com/twitter Foto: crvenazvezdafk.com/twitter

15:39 - Fudbaleri Partizana stigli su na stadion pod jakom policijskom pratnjom. Došli su uobičajenom rutom, kroz deo oko stadiona gde će za pola sata sve vrveti od Zvezdinih navijača.

15.36 Evo kako, sat i po vremena, izgleda Autokomanda. Jake policijske snage raspoređene su u blizini kružnog toka, gde, za sada, nema prevelike gužve.

14.04 Podsetimo se izjava trenera pred duel večitih rivala: Miodrag Božović: "Vidim da se stvara atmosfera “pobeda ili smrt”, ali ovo je samo fudbal. Partizan ne osvaja prvenstvo ako pobedi. Slažem se da svake godine Partizan dobije derbi, a mi uzmemo titulu"

Trener Partizana Ivan Tomić: "Ne bih želeo da raspirujem neka neprijateljstva. Od mog tima očekujem energiju, trud i veru u sopstvene mogućnosti. Očekujem da derbi protekne u fer i sportskoj atmosferi i da mi budemo ti koji će slaviti"

Foto: Tanjug/Boki Foto: Tanjug/Boki

13.00 Kapiteni Crvene zvezde i Partizana pričali o svom prvom derbiju i o tome šta bi sada drugačije uradili.

12.30 Zvezda je najavila večiti derbi na specifičan način i to podsećanjem na gol Dragana Stojkovića Piksija iz kornera na 81. večitom derbiju.

10.45 Nema više karata za Večiti derbi. Za Severnu i južnu tribinu su karte rasprodate još pre tri dana, a poslednja informacija kaže da karata za Istok i Zapad takođe više nema

>>> KVIZ: Koliki si Delija uoči Derbija?

>>> KVIZ: Koliki si Grobar uoči Derbija?

Foto: Tanjug/Boki Foto: Tanjug/Boki

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA