Iliev: Mihajlović je pokazao da je bolji igrač od Živkovića

Sportski direktor Partizana već zaboravio na Andriju

  • 58

Partizan je možda izgubio derbi, ali nije sve tako crno po tim iz Humske.

>>> ILIEV: Brutalno smo pokradeni, samo Glođović nije video penal! (VIDEO)

Pozitivna strana poraza su Sedrik Gogua i Nemanja Mihajlović. Posebno se to odnosi na omalenog, brzonogog driblera, koji je odličnu igru u "večitom derbiju" začinio asistencijom za gol, a sem toga pravio je mnogo problema defanzivcima gostiju.

Momak koji je još prošlog leta stigao u klub, ali je tek zimus registrovan, toliko je oduševio i sportskog direktora Ivicu Ilieva, da ovaj već smelo tvrdi kako je bivši igrač Rada bolji od suspendovanog Andrije Živkovića.

- Neca je bolji igrač od Živkovića, još je mlađi nekoliko meseci. Takav dribling, brzinu i odlučnost dugo nisma video - rekao je za Sport sportski direktor Partizana, i usput pohvalio golmana Zvezde, jednog od najzaslužnijih za pobedu gostiju.

- Moram da istaknem golmana Zvezde Damira Kahrimana koji je branio fenomenalno - iskreno će Iliev.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Desko

    29. februar 2016 | 16:32

    Sram te bilo, tvoj obraz je djon... Places, molis, kukas, kumis, i na kraju kazes za Andriju tako lose. Sedi dole sramoto i bruko

  • Kole

    29. februar 2016 | 16:34

    Ostavite decka vec jednom na miru

  • zare

    29. februar 2016 | 16:35

    E covece iz frizidera iskaces kome je vise bitno sta ti mislis nadam se da ces uskoro otici i ti i ostatak uprave a Neca je dobar igrac vidise ali se nebih slozio da je bolji od Zivkovica sad uzmite i upropastite i ovog.Uprava napolje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA