Novak sa Jelenom i braćom došao na otvaranje atletske dvorane (FOTO) (VIDEO)

Najbolji svetski teniser svojim prisustvom uveličao otvaranje atletske dvorane u Beogradu

  • 35

Srbija može da bude ponosna - napokon je dobila atletsku dvoranu koja je zvanično otvorena nešto malo posle 17.00 časova, a nedugo zatim u njoj se pojavio i najbolji reket sveta Novak Đoković.

Đoković je u novootvorenu atletsku halu došao oko 17.30 minuta u društvu supruge Jelene i braće Marka i Đorđa.

>>> UŽIVO! Svečano otvaranje atletske dvorane! Hansen: Bravo! (VIDEO)

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Srdačno se pozdravio sa predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem, kao i predsednikom AS Veselinom Jevrosimovićem, ministrom omladine i sporta Vanjom Udovičićem i Ljubišom Dikovićem, načelnikom Generalštaba Vojske Srbije.

Ušao je u dvoranu sa naočarima na licu, na kratko ih je skinuo, a zatim ponovo vratio. Podsetimo, Đoković ima infekciju oka koju je zaradio na turniru u Dubaiju, ali će tokom vikenda igrati protiv Kazahstana u okviru Dejvis kupa.

>>> Đoković trenirao, igra protiv Kazahstana? (FOTO)

- Nosim problem sa očima još iz Dubaija. Još nije dovedeno u idealno stanje, ali zadovoljan sam prvim treningom. Nosim naočare i pokušavam da se što više zaštitim od spoljašnih uticaja koji štete očima. Osetio sam podlogu, osetio dvoranu. Sutra ću opet trenirati. Nadam se da ću biti spreman za meč u petak - istakao je Đoković u nekadašnjoj hali Pionir.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleks

    1. mart 2016 | 19:43

    Decko je velicina u svakom smislu!Nikada necu zaboraviti osjecaj,stigao sam u Bangkok da zivim i udarila me nostalgija,sve mi falilo nisam se nasmijao 20 dana kao covijek.Ulazim u najblizu radnju satova pored stana i iza pulta citavom velicinom stoji ON i prirodno valjda se nasmijem na sve to.Od toga momenta i ako mi je i prije jasno bilo da je on svuda na svijetu VELIKI brend i nase "male" SRBIJE...

  • Carapanka

    1. mart 2016 | 18:30

    Koja velicina!!

  • Daca

    1. mart 2016 | 17:59

    Naš car! Samo da oko bude u redu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA