Iscrpljeni Đoković uzeo mikrofon u ruke i emotivno se obratio navijačima (VIDEO)

Najbolji teniser sveta poručio publici da ostane u hali i kada Viktor bude igrao pomogne Srbiji da savlada Kazahstan

  • 5

Novak Đoković je teškom mukom savladao Mihaila Kukuškina posle pet sati borbe, pa je Srbija tako izjednačio rezultat protiv Kazahstana na 2:2. Najbolji teniser sveta je emotivno reagovao po završetku meča izgrlio se sa stručnim štabom, sa svojom suprugom, kao i taštom i tastom.

>>> PET SATI IGRE! Đokovićev najluđi preokret u Dejvis kupu ikada! (FOTO) (VIDEO)

>>> Pogledajte emotivnu reakciju Đokovića koja je ''zapalila'' srpske navijače! (VIDEO)

- Moj protivnik je odigrao na visokom nivou, na kraju se i on umorio, ali bio je blizu poebde. Da je dobio ne bi bilo nezasluženo. Ja posle trećeg seta nisam znao gde ću, publike me izvukla, oni su mi dali krila, snagu i neverovatan motiv. Sad se nadam da će Viktor da odradi svoj posao - izjavio je Ðoković za RTS posle trijumfa.

Prethodno, Ðoković je uzeo mikrofon i zamalio publiku da ostanu u dvorani "Aleksandar Nikolić" i pomognu Troickom da savlada Aleksandra Nedovjesova i odvede Srbiju u četvrtfinale.

- Molim vas, znam da je ovaj meč trajao pet sati, da ste izgubili glasove, meni ste pomogli, vi ste presudili da se vratim u meč i pobedim. Ostanite uz Viktora i podržite ga da dobijemo meč - apelovao je Ðoković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • RSK

    6. mart 2016 | 19:52

    Velicino ljudska

  • xxx

    6. mart 2016 | 19:25

    Njega nema 2 komada!! Legendo nasa!

  • Slobodan Mikavica

    6. mart 2016 | 20:44

    Jedan komntator kaze Noletu: Trazio te frizer, a ja bih rekao sa frizerom ili bez frizera on je najljepsa teniska figura u ovom momentu. Pogledajte ga i vidite da ima najkompletniju fizicku gradju za jednog sportistu tenisera.! To nema nikakve veze sto je on a ij Srbin pa ga ja falim . Ja to govorim na osnov realnosti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA