Gola Ukrajinka pokušala da polomi trofej Evropskog prvenstva! (VIDEO)

Aktivstkinja organizacije "Femen" iskoristila je priliku da golim grudima i pokušajem da ošteti pehar privuče pažnju svetske javnosti

  • 3

Ukrajina se uveliko sprema za početak Evropskog prvenstva u fudbalu, ali nisu svi u ovoj bivšoj sovjetskoj republici oduševljeni organizacijom najveće smotre evropskog fudbala.

Aktivistkinje nevladine organizacije "Femen", koje se bore protiv diskriminacije žena i velike stope prostitucije, za koju se veruje da će cvetati tokom Eura, koriste svaku priliku da "pokažu" šta misle o ovom fudbalskom takmičenju.

Tako je jedna od aktivstkinja pokušala da ošteti pehar namenjen pobedniku Evropskog prvenstva. Plavokosa Ukrajinka je iskoristila legitimno pravo da se fotograšiše sa peharom, ali kada mu je prišla, skinula se u toples i pokušala da baci pehar na zemlju. Potpuno je pokazala gole grudi, a na stomaku je imala ispisanu poruku "Fuck EURO 2012". Iz pristojnosti, nećemo vam prevesti, a verujemo da znate šta znači...

Obezbeđenje je munjevito regovalo, ali je aktivistkinja uspela u svom cilju - da privuče pažnju.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sasa

    13. maj 2012 | 09:10

    A ovi vec imali spremljen ogrtac . Losa namestaljka

  • Ani

    12. maj 2012 | 18:48

    Ove Ukrajinke izgleda ne znaju drugacije. Sta god da rade moraju da se skinu gole ili bar do pasa. Glupace!

  • Jovic Ozren

    12. maj 2012 | 23:08

    A zasto da igra za Srbiju,kad se svojevremeno izjasnio da je spanac,Moze za neki klub ako zadovolji uslove a za reprenzitaciju treba da se dokaze.Nismo mi kontejner.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA