PSŽ je prejak za Čelsi: Ibrahimović i družina pobedili i u Londonu! (FOTO)

Rani gol Rabioa u velikoj meri odredio dalji tok utakmice u kojoj su "plavci" bili "u igri" do 67. minuta kada je Šveđanin stavio tačku na novi trijumf gostiju

  • 13

Posle Real Madrida, Volfsburga i Benfike, kroz Ligu šampiona dalje nastavlja da ide i Pari Sen žermen.

>>> Benfika u četvrtfinalu Lige šampiona: Gaitan zaledio Zenit!

Francuski šampion i drugi put je pobedio Čelsi, kao i u prvom meču rezultatom 2:1, i plasirao se u četvrtfinale potpuno zasluženo, jer je bolji tim i to je pokazao u oba duela sa engleskim prvakom.

"Sveci" su poveli preko Rabioa u ranoj fazi meča, izjednačio je Kosta za nadu "plavaca", ali je odlični Ibrahimović na asistenciju nezadrživog Di Marije drugi put matirao Kurtou i stavio tačku na pobedu i plasman Parižana dalje u elitnom takmičenju.

>>> Bane Ivanović počistio sa terena Ibrahimovića! (VIDEO)

Jasno je bilo svima koji se iole razumeju u fudbal da je i u prvoj utakmici bila primetna razlika u kvalitetu ekipa, što je tada PSŽ materijalizovao sa samo golom prednosti, a mogao je sa daleko "komotnijim" suficitom da dođe na "Stamford Bridž".

Foto: Tanjug/ap Foto: Tanjug/ap

I u Londonu je ekipa Lorana Blana imala punu kontrolu igre u većem delu utakmice. Rano vođstvo preko Rabioa, koga je idealno uposlio Ibrahimović, a ovog Di Marija, bio je savršen početak za goste koje ni izjednačenje Koste nije previše uzdrmalo na putu do cilja.

Ipak, mora se reći da je Čelsi u drugom poluvremenu - do primljenog gola, izveo nekoliko opasnih akcija, a najbolju samo dva minuta pre gola Ibrahimovića koji je "ubio" meč.

U pomenutoj akciji Vilijan je najpre šutirao po zemlji, a Trap sjajno intervenisao, a onda još jednom posle udarca Azara koji je "iz prve" reagovao na odbitak.

Foto: Tanjug/ap Foto: Tanjug/ap

Bilo je to još jedno razočaravajuće izdanje Belgijanca koji je nedugo posle drugog gola možda budućeg kluba zamenjen, a umesto njega ušao Oskar.

Pre toga, savršenu polukontru gosti su završili golom Ibrahimovića koga je sa golom bukvalno "spojio" maestralni Di Marija perfektnim centaršutem pravo pred noge Šveđanina.

ČELSI - PARI SEN ŽERMEN 1:2 (prvi meč 1:2)

(Kosta 27 - Rabio 16, Ibrahimović 67)

ČELSI: Kurtoa - Aspilikueta, Ivanović, Kejhil, Kenedi - Obi-Mikel, Fabregas - Pedro, Vilijan, Azar (od 76. Oskar) - Kosta (od 60. Traore).

PSŽ: Trap - Markinjos, Silva, Luiz, Maksvel - Rabio, Mota, Matuidi, Di Maria (od 82. Kavani), Moura (0d 76. Pastore) - Ibrahimović.

Foto: Tanjug/ap Foto: Tanjug/ap

Foto: Tanjug/Ap

Foto: Tanjug/Ap

Foto: Tanjug/Ap Foto: Tanjug/Ap
Foto: Tanjug/Ap Foto: Tanjug/Ap
Foto: Tanjug/Ap Foto: Tanjug/Ap
Foto: Tanjug/Ap Foto: Tanjug/Ap
Foto: Tanjug/Ap Foto: Tanjug/Ap

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dugonja

    9. mart 2016 | 22:46

    Ibra-kadabrararararara sta im uradi mucenicima

  • Grobarcina

    9. mart 2016 | 22:46

    Sad ne treba da izvlacite za polu finale ko IGRA,pisite Barsa,Jer ce biti namesteno izvlacenje,Barsa protiv PSG u Cetvrt I namestaljka Barsa pobedjuje!!!ZNAM to vec gledam 5 Godina ili Celzi ili Barsa ispadnu u CetvrtFINALU Od PSG a jedan ih razbije u polufinalu

  • Звезда

    9. mart 2016 | 21:05

    Ко воли партизан,ко воли челзи,на на на на, на на звезди.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA