≫ 

Sve o seksi glumici koja je posle jedne noći s Novakom okrenula svet naopačke (VIDEO)

Bavila se badmintonom, a obožava tenis. Danas je najbogatija indijska glumica kojaje snimila svoj prvi holivudski blokbaster

  • 30

Pažnju svetskih medija izazvao je susret najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića sa uspešnom indijskom glumicom Dipikom Padukone.

 

>>> Đokovića saletali paparaci u Los Anđelesu i pitali ga za Šarapovu! (FOTO) (VIDEO)

 

Sve desilo u Los Anđelesu prošle godine pred turnir u Indijan Velsu, na kome Nole i ove godine igra i brani trofej.

 

Zapravo, velika prašina je podignuta zbog toga što je "Dejli mejl" 30-godišnju glumicu predstavio kao nepoznatu, dugonogu brinetu, a potom podsetio na bračno stanje srpskog tenisera.

 

 

To se ispostavilo netačnim, i posledica po vezu ovog para nije bilo. U međuvremenu, Đoković je uzvratio "praćenje" indijskoj lepotici, koja se proslavila u brojnim filmovima bolivudske produkcije.

 

Među njima je prošlogodišnje ostvarenje "Piku", "Tamasha", "Bajirao Mastani", a u poslednjem navedenom je radila sa svojim dečkom.

 

Foto: Profimedia/AFP

Foto: Profimedia/AFP

 

Rođena je u Kopenhagenu, a odrasla u Bangaloru. Padukone je ćerka indijske badminton legende Prakaša Padukonea, a i ona sama se jedno vreme takmičila u tom sportu na državnom nivou.

 

Međutim, više joj se svidela gluma, a danas je najplaćenija glumica u Indiji sa najviše pratioca na Tviteru (13.8  miliona) i lajkova na Fejsbuku (30 miliona).

 

Ove godine prvi put radi u Holivudu, i to u nastavku filma "Tripl X" - sa Vinom Dizelom sarađuje na nastavku: “xXx: The Return of Xander Cage”.

 

Daljinac baner

 

Sa kozmetičkom kućom "Garnije" potpisala je ugovor od 880.000 dolara, što je rekordno veliki ugovor za glumicu iz Indije, a inače je zaštitno lice brendova "Tissot", "Sony", "Nescafe", "Vogue eyewear", "Maybelline", i "Pepsi".

 

Nekoliko puta je proglašena za najpoželjniju Indijku na svetu. Glumica generalno voli tenis, pa je prihvatila poziv da bude deo egzibicionog meča poznatih na turniru teniske Premijer lige u Indiji 2014. godine, i tu je bila u paru sa Rodžerom Federerom, a na drugoj strani mreže bio je Novak Đoković.

 

Godinu dana kasnije, Padukone je došla na Vimbldon sa porodicom, gde je viđena u prijateljskom ćaskanju sa Đokovićevom suprugom Jelenom, a prisustvovala je i velikom finalu u kom je Đoković nadigrao Federera.

 

Zamera se "Dejli Mejlu" što nije prepoznao Indijku, ali sada se o njoj uveliko priča i na Zapadu. Biće da je večera sa Novakom bila pun pogodak kad je marketing u pitanju.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dzigi Bau

    10. mart 2016 | 15:29

    sedi u bilo koji broj gradskog nam prevoza,ima najmanje 10 devojaka koje su daleko lepse,ova idijka nije im do clanaka ^^

  • iva

    10. mart 2016 | 13:57

    Lepa ko lutka. Ali naša Jelena je lepša bar 100 puta. Noleta da nam ne diraju on je najbolji. Jedva su čekali nešto da slažu.

  • Velislav

    10. mart 2016 | 15:21

    Baš sam se pitao koji će se sve mediji i na koji način osvrnuti na ovaj ni po čemu poseban događaj.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA