Šumaherova menadžerka: Mihael mi je rekao da želi da nestane iz javnog života

Sabine Kem otkrila je šta joj je vozač Formule 1 poručio pre teške nesreće na skijanju u decembru 2013. godine

  • 1

Ko nije čuo za ime Sabine Kem pre 29. decembra 2013. godine, od tada je vrlo verovatno zapamtio ukoliko je ispratio makar jednu informaciju o stanju Mihaela Šumahera, koji je pomenutog datuma doživeo nesreću na skijanju i od tada se oporavlja od teške povrede glave. Posle šest meseci u komi bio prebačen na rehabilitaciju, prvo na kliniku u Švajcarskoj, a potom na kućni oporavak.

Kemova je menadžerka porodice sedmostrukog šampiona Formule 1, i pred javnost izlazi svaki put kad se pojavi neproverena informacija o stanju i lečenju slavnog Nemca.

>>> Šumahera je izveo na šampionski put, a sada mu je zabranjeno da ga vidi

Tog kobnog dana se veliki broj predstavnika medija uputio ka bolnici u kojoj je zbrinut Šumaher.

- Parking bolnice u kojoj je Mihael ležao je bio krcat - rekla je Kemova.

- Novinari su ljude koji su bili u poseti drugim pacijentima ispitivali da li znaju nešto. Bilo je prijatelja i rodbine bolesnika koji su pokušavali da izvuku novac od novinara. Išli su okolo i nudili su informacije. Nagovarali su doktore da fotografišu Šumahera. Jasno mi je da su ljudi zainteresovani i da treba o tome izveštavati. Ali verujem da novinari moraju da se zapitaju šta i kako da izveštavaju - rekla je Kemova.

Ona je potom otkrila zašto ima dodatan motiv da se ne sazna ništa o lečenju Šumahera.

- Pre nesreće, Mihael se potajno nadao da će jednog dana da prestane da bude u centru pažnje javnosti. Jednom sam s njim imala dug razgovor i rekao mi je: "Ne moraš da me zoveš narednih godinu dana. Ja nestajem." Baš zato želim da zaštitim njegove želje i da ne dopustim da išta izađe u javnost - istakla je Kemova.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA