Policija "jurila" Luisa Hamiltona zbog nedozvoljenog selfija?! (VIDEO)

Britanac "okinuo" fotku dok se vozio motorom po Novom Zelandu

  • 1

Možeš da si Luis Hamilton koliko hoćeš, ali pravila su ista za sve. Ovako, ukratko, glasi priča u kojoj je glavni protagonista britanski vozač, koji ovih dana boravi na Novom Zelandu.

Šampion Formule 1 našao se na "tapetu" saobraćajne policije te zemlje, jer je napravio popularni "selfi" dok se vozio motorom, što je strogo zabranjeno i kažnjivo.

Hamilton je sporni video "okačio" na društvenu mrežu "Snapchat", pa je na osnovu njega policija pokrenula istragu, koja se na kraju dobro završila po slavnog Britanca zbog manjka dokaza da se on kazni.

- Policija Ouklend sitija neće pokretati dalji postupak vezan za medijski istup Luisa Hamiltona i njegovu vožnju u Ouklendu. Video koji imamo u posedu nije dovoljan dokaz da je načinio prestup- glasi saopštenje policije.

Ovo nije prvi put da Hamilton pravi probleme u saobraćaju.

Pre šest godina je kažnjen sa 300 funti zbog toga što je sa svojim bolidom zabavljao navijače van staze, u danima pred trku u Melburnu, a 2007. godine mu je bila oduzeta ozačka dozvola zbog prekoračenja brzine.

U novembru 2015. godine u Monaku je slupao kola vredna 1,6 miliona funti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA