Bivša devojka Kvinsija Milera i dalje provocira seksi fotkama! (FOTO)

Američka manekenka Ejlija Peti nastavlja da uzbuđuje fanove svojim seksi fotografijama, ali i jednom porukom za Kvinsi Milera

  • 10

Košarkaš Crvene zvezde Kvinsi Miler pre nekoliko nedelja raskinuo je sa devojkom  seksi manekenkom Elijom Peti, s kojom je bio dve i po godine u vezi.

>>> Zbog ovih fotki, Kvinsijeva devojka ima skoro 7 miliona lajkova na Instagramu (FOTO)

Seksi Alija je čak i dolazila u Beograd da ga bodri na utakmicama, ali je raskid bio neminovan čim se vratila u Ameriku zbog distance.

>>> Pionir se okretao za njenom guzom: Milerova devojka pravila selfi sa Delijama (FOTO) (VIDEO)

Ipak, iako je obrisala sve zajedničke fotografije sa Instagrama, Alija je nastavila da kači svoje seksi fotke i jednu skrivenu poruku kojom je pokazala koliko joj nedostaje Kvinsi Miler.

Ona je okačila dijagram pod nazivo "Vrednost stvari" koji pokazuje da su neke stvar vrednije pre nego što ih dobiješ i kada ih izgubiš, a najmanje vredne kada ih imaš.

Ovo može da se primeni na sve u životu, a najviše na ljubav. Ko zna možda je Ejlija baš mislila na svoju vezu sa Milerom i da je sad to vrednije kada više nije s njim.

Uživajte u njenim fotografijama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA