Zašto je trener Budućnosti pola tajm-auta ćutao pred poslednji napad na meču protiv Mege?

Pavićević je krenuo da objašnjava poslednji napad, da bi najednom napravio ''dramsku pauzu''

  • 16

Kao što je poznato, košarkaši Mega Leksa su se plasirali u finale ABA lige pobedivši Budućnost u dramatičnoj završnici.

Ekipa iz Sremske Mitrovice slavila je rezultatom 76:75, a poslednja dva poena da je Nikolić sa linije penala. Međutim, pre tih slobodnih bacanja trener Đetića Luka Pavićević zatražio je tajm-aut kako bi osmislio poslednji napad.

>>> Umalo tuča u Mitrovici: Sve zbog prljavog poteza Aleksa Marića! (VIDEO)

Kreno je da objašnjava svojim momcima gde da stanu i da do kraja ima još devet sekundi, ali je potom usledila ''dramska pauza'' koja je trajala nekoliko sekundi.

Za to vreme oglasila se i sirena, a Pavićević je nastavio sa tišinom ''švrljajući'' nešto na tabli da bi u poslednjem trenutku samo rekao da se lopta da Dženkinsu.

Košarkaši Budućnosti su izašli na parket, a  zatim su odigrali jako loš napad koji se završio šutem Kuka preko ruke. Lopta je jedva završila na obruču, potom i u autu. To je bio kraj.

Posle meča, Pavićević je rekao:

- U samoj završnici presudila je veća energija i želja za pobedom što se desilo i u Podgorici. Još jednom čestitke domaćinu, nama ostaje žal što sjajnu sezonu nismo krunisali ulaskom u finale i borbom za titulu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA