JELENA BRANI NOVAKA PRED BI-BI-SIJEM: Pa, drugi naslov im ne bi prošao!

Jelena Đoković je reagovala posle komentara na tvit britanskog javnog servisa

  • 18

Komentar najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića dočekan je "na nož" širom sveta pre svega zahvaljujući potrebi pojedinih medija da se pojedini delove izjave iskoriste za nastavak kontroverzne debate u vezi sa zaradama među teniserima i teniserkama.

Đoković je upitan da prokomentariše reči izvršnog direktora turnira u Indijan Velsu Rejmonda Mura, koji je pre neki dan istakao da teniska organizacija “jaše” na talasu popularnosti muškog tenisa.

Tako je britanski "BBC" istakao deo Novakove izjave, istaknutu grafički na Tviteru: Imamo mnogo više gledalaca na muškim teniskim mečevima. Mislim da je to jedan od razloga zašto bi možda trebalo da budemo više nagrađeni.

Na to je odgovorio jedan srpski tviteraš sa: "Ne, nije. Namerno ste korigovali intervju samo da bi delovao šokantinije", a upravo na to se nadovezala Novakova supruga, Jelena.

- Pa, naslov "Đoković pohvalio žene za požrtvovanje i napore koje ulažu u profesionalni sport" nije prošao - napisala je Jelena, uz smajli koji plače do suza.

Pre toga, Jelena je tvitnula: Ah, kada bi ljudi više reagovali na pozitivne vesti umesto na negativne...

Šta vi mislite o Jeleninoj reakciji, i uopšte, halabuke koja se podigla posle Đokovićeve izjave?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vladeta

    21. mart 2016 | 13:44

    Ne treba se paliti na bulevarsku stampu raspalih engleza haha smijem samo kad se sjetim ko im je princ spodooba koja prepada svojom pojavom djecu e to su englezi izvitopereni u svojoj zlobiii

  • Prkosna pesma

    21. mart 2016 | 15:32

    Hvataju se za svaku njegovu rec, pogled, pokret, izvlace iz konteksta njegove reci i sve to rade ne bi li mu naudili pokvareni zapadnjaci. Ne mogu da podnesu njegovu dominaciju u svakom pogledu. Najgore je sto se i neki "nasi" primaju na lazi i ne mogu da mu oproste sto je vladar tenisa i COVEK. NOLE, ti koji nam mamis osmehe i unosis radost i ponos u srce, uzivaj i ne obaziri se na olos!

  • MaxZ

    21. mart 2016 | 17:39

    "Uzalud trud, dzaba vam sve, pisite, zvizdite, 'al opet ne ide... Dos'o je kraj " moj" Zapade, nista od titule za tvoje sinove! Marej,Rodzer,Nadal,Ferer, jedan lobi, drugi lobi, 'al opet ne ide... Dos'o je kraj, "moj" Zapade,Srbin je prvi i ove godinee! Agasi,Sampras,Jong Bjorn i Dzon, mnogo ste sitni, oduvao vas On , DJOKOVIC NOVAK LEGENDA je, umrite "Muski" Sluge Zapadne!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA