Geri Nevil novi Hodžsonov pomoćnik

Legendarni bek Mančester Junajteda u trenerskom štabu engleske fudbalske reprezentacije

  • 0

Bivši odbrambeni fudbaler Mančester Junajteda Geri Nevil (37) potpisao je ugovor na četiri godine sa Fudbalskom asocijacijom Engleske i u najskorije vreme će ući u štab novog selektora "Gordog Albiona" Roja Hodžsona.

Nevil, naravno, ide s reprezentacijom na Evropsko prvenstvo u Poljskoj i Ukrajini (8. jun – 1. jul).

– Smatram da je veoma važno da u trenerskom timu imamo mladog trenera koji se dobro poznaje s igračima i ima zavidno međunarodno iskustvo – izjavio je Hodžson.

Nevil, koji je u karijeri igrao samo za Mančester Junajted (19 sezona, osam titula), rekao je da nije ni sekundu razmišljao kad mu je Hodžson predložio saradnju.

– To nije samo čast za mene, već i jedan od najznačajnijih događaja u mom životu. Jedva čekam da počnemo da se spremamo za Evropsko prvenstvo – izjavio je Nevil, koji je za Englesku odigrao 85 mečeva.

Englezi uoči „Evra“ igraju prijateljsku utakmicu s Norveškom u Oslu 26. maja i protiv Belgije 2. juna na Vembliju. Prvi meč na EP igraju protiv Francuza 11. juna.

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA