Kirjosov agent žestoko po Srpkinji: Jelena, to što si uradila je odvratno!

Džonu Morisu zasmetalo to što je naša teniserka predala meč već posle prvog gema

  • 6

Srpska teniserka Jelena Janković na neobičan način je završila meč prvog kola Majamija protiv Poljakinje Magne Linet - predajom već posle prvog gema!

>>> Rekordno brza predaja Jelene Janković: Odigrala je samo 5 poena

Tako brzo odustajanje je, složićete se, nešto što se uistinu retko viđa u profesionalnom tenisu, mada nikome to posebno nije zasmetalo, pošto verujemo da je naša teniserka imala dobre razloge da odustane od dalje borbe.

Međutim, dan kasnije javili su se oni koji misle da je Jelenin potez nečasan.

Taj "neko" je agent problematičnog australijskog tenisera Nika Kirjosa, Džon Moris, koji je osudio takvo ponašanje Jankovićeve. Evo i zbog čega.

Odvratna Jankovićeva je bila u stanju da uradi to što je uradila, dok u isto vreme toliko "laki luzera" čekaju da zaigraju - "tvitnuo" je Moris, dodavši da se zalaže za uvođenje sankcija za takve igrače. 

- WTA mora da stane na put takvom ponašanju, jer je štetno po sport. Toliko je to bezobrazno i nepravedno prema ostalim devojkama. Pogrešno iz mnogo razloga.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bazinga

    26. mart 2016 | 19:02

    Bolje da ona odustane od tenisa a ne samo od meca. Najveci uspjeh u poslednjih par godina joj je drugo kolo. Nista bolja nije ni Ana, bile jednom na 1 i 2 mjestu i ufurale se kao da su najjace na svijetu. Posle toga ne mogu ni u top 10

  • Goga

    26. mart 2016 | 18:54

    Dzone opusti se skodi ti zdravlju.

  • Aki

    26. mart 2016 | 18:50

    A ko si ti?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA