Bane Ivanović stiže Dragana Džajića

Kapiten Srbije odigraće u utorak 85. meč za nacionalni tim čime će se izjednačiti sa legendarnim Draganom Džajićem

  • 11

Fudbalska reprezenatacija Srbije igra u utorak prijateljski meč protiv Estonije. Ovaj duel posebno je važan za kapitena Branislava Ivanovića, koji će odigrati 85. meč i izjednačiti se sa legendarnim Draganom Džajićem. Ispred njega biće još samo Savo Milošević (102) i Dejan Stanković (103).

>>> Grujić će još čekati na debi u reprezentaciji

- Ne gledam mnogo statistiku, ali znam da je veliki broj u pitanju. Znam, takođe, koja su dva igrača ispred mene i čast mi je biti među velikanima, ali sa takvim veličinama ne bih da se poredim - skromno je rekao Ivanović.

On se prisetio i duela sa Estonijom u kvalifikacijama za EP 2014, kada je Srbija u Talinu praktično izgubila dva ključna boda.

- Sećam se, naravno, svega, ostao je gorak ukus, poništen gol u 90. minutu. Sudija je već priznao gol a onda, možda i prvi put u istoriji fudbala, da neko posle pet minuta, promeni odluku. Prosto neverovatno, jer sa tom pobedom sve bi se drugačije odvijalo u tim kvalifikacijama - rekao je Ivanović.

Utakmica između Estonije i Srbije igra se u utorak od 18 sati na stadionu Le Kok arena.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Spartak

    28. mart 2016 | 21:52

    Ni do kolena mu nije...Jedan je Dzajic....

  • Al

    28. mart 2016 | 20:59

    Obara rekorde u promasajima ispred praznog gola;)

  • zagondzija

    28. mart 2016 | 22:52

    To se ne moze nikad racunati kad je Dzaja palio i zario Juga je bila pola evrope a ovo sad je sve sprdnja ziva moze ovaj igrati jos 10 godina Dzaja je bio i ostao br.1

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA