Ko najjače navija u Evroligi, Grobari ili Delije? (FOTO)

Poznati košarkaški portal Jurohups napravio je zanimljivu anketu o tome čiji navijači su najglasniji na utakmicama Evrolige. Među 10 najboljih navijača nalaze se i Grobari i Delije

  • 53

Glasanje za najglasnije navijače traje i dalje na portalu "Eurohoops.net" a trenutno vode navijači Crvene zvezde sa 37% glasova ili 2,128 ukupno.

>>> UMALO FRKA NA ZAPADU! Navijači Zvezde pevali, a Firmaši ih terali! (VIDEO)

Na drugom mestu je Panatinaikos sa 18% a na trećem Olimpijakos sa 13% glasova.

>>>> Najpoznatiji košarkaški novinar: Zvezda ima najjaču tvrđavu, a i Partizan je godinama imao u Evroligi i imaće opet!

Drugi srpski klub Partizan nalazi se na visokoj petoj poziciji sa 10% glasova, ali je okolnost da crno-beli nisu igrali ove sezone Evroligu. Poznato je da su Grobari godinama važili u Evroligi za najvatrenije navijače. 

Međutim, ove godine nisu imali priliku da pokažu Evropi navijanje, pa možda zato većina fanova košarke iz Evrope nije glasala za njih, inače bi bili u samom vrhu sa Zvezdom.

Printskrin/eurohoops.net Printskrin/eurohoops.net

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dule Vujošević

    4. april 2016 | 15:38

    Video sam kako navijaju zadnju cetvrtinu protiv Darufasaku!!!

  • Dejan Nastić

    4. april 2016 | 16:12

    Ovde se javlja većina onih koji nikada na košarkaškoj utakmici nisu ni bili! Ja sam uvek išao i idem i dalje jer volim košarku. Istina je sledeća: Partizanovi navijači bodre tim tokom cele utakmice jednakim intenzitetom, i kad gube i kad dobijaju, pa čak i dugo posle izgubljene utakmice, inpo tome su jedinstvrni u Evropi! Delije sa isto toliko decibela navijaju, ali ih ipak "nema" kada Zvezdi krene loše na terenu. Ko ide na utakmice zna da je ovo istina. Inače, ja sam Zvezdaš, a iznad svega fan košarke!

  • Dr. za rock and roll

    4. april 2016 | 15:49

    Niko zvezdo nema to sto imas ti !!!! DELIJE PONOS BG-A i SRBIJE !!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA