Srbija dobija novog selektora krajem aprila?

Sudbina Radovana Ćurčića na klupi Orlova biće poznata krajem aprila

  • 16

Reizabrani predsednik FSB Slaviša Kokeza i aktuelni potpredsednik FSS, dao je izjavu za SOS kanal u kojoj je pričao i da li ćete prihvatiti eventualnu kandidaturu za predsednika Fudbalskog saveza Srbije, gde nezvanično važi za glavnog favorita.

- Nisam razmišljao o tome, bio sam više orijentisan na FSB. Treba da se završi izbor delegata, a kasnije treba da vidimo i ko su predloženi kandidati i kakvi su im programi, pa će tek tada moći nešto više da se kaže povodom toga.

Na pitanje kakava je sudbina selektora Radovana Ćurčića, Kokeza nije hteo da precizira, ali je najavio bitnu odluku do kraja aprila.

>>> SADA SI PALA NAJNIŽE, SRBIJO! Pogledajte novu FIFA rang - listu!

Foto: Tanjug/Dragan Stanković Foto: Tanjug/Dragan Stanković

- Nezgodno pitanje. Imali smo razgovore povodom toga i ono što je zaključak tih razgovora jeste da do kraja aprila FSS donese odluku po pitanju selektora.

- Bez obzira na to da će li ta odluka bude da Ćurčić ostaje ili da ode, moramo da imamo jasnu situaciju do kraja aprila, kako bi selektor u maju i junu imao 2-3 pripremne utakmice pred kvalifikacije - istakao je Kokeza.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milica

    11. april 2016 | 22:48

    Predlazem da kokeza u buducoj vladi bude ministar odbrane kako bi sacuvao sve funkcije kojih se docepao.

  • zoran

    11. april 2016 | 22:37

    Kad dobijemo nove igrace, javi te se.

  • Crno beli

    12. april 2016 | 08:36

    Dobar je Curcic čovek i vredan ali nije iskusan za selektora. Pa on je trenirao samo Javor.... Uvek nas je neki iskusni stručnjak vodio na velika takmičenja a ovi mladi nikad ništa nisu uradili. Neka on stekne još malo iskustva negde drugde pa onda. Daj sad nekog Antica, Rajevca, Tumbakovica, Bozovica, Milutinovica......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA