Sve zbog skandala: Benzema ne ide na EURO!

Trikolori definitivno bez najboljeg napadača na Evropskom prvenstvu

  • 1

Francuska reprezentacija biće oslabljena na Evropskom prvenstvu čiji je organizator, jer je jedan od najboljih igrača "trikolora", Karim Benzema, doneo odluku da ne igra za nacionalni tim.

>>> Benzema izbačen iz reprezentacije, preti mu pet godina zatvora!

Napadač Real Madrida je u sredu "tvitnuo" odluku i tako stavio tačku na neizvesnost koja je trajala u vezi sa njegovim nastupom na Evropskom prvenstvu posle "slučaja ucena" unutar nacionalnog tima.

- Nažalost po mene i sve one koji su me uvek podržavali, neću igrati na Evropskom prvenstvu u Francuskoj - napisao je napadač.

Benzema se oglasio istog dana kada je o njegovoj sudbini trebalo da odluče selektor reprezentacije Didije Dešan i predsednik FS Francuske Noel Le Graet, ali ih je igrač preduhitrio, jer je možda i znao da za njega nema mesta u ekipi posle skandala u čijem se centru našao.

Problemi za Benzemu počeli su kada je otkriveno da je bio posrednik u ucenama saigrača iz reprezentacije Matjea Valbuene, zbog čega je suspendovan, a nije mu pomoglo ni to što je u istrazi rekao "da nije radio ništa loše".

U čitav slučaj umešao se ministar sporta u vladi Francuske Patrik Kaner koji je rekao da je još rano da Benzema bude vraćen u reprezentaciju jer se "i ljudske vrednosti moraju uzeti u obzir".

Poslednji meč za nacionalni tim Benzema je odigrao u oktobru 2015. godine protiv Jermenije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bazinga

    13. april 2016 | 19:52

    Dodji da igras za Srbiju, ovde su sve ionako starletani i skandal majstori. Doduse, Evropsko prvenstvo ce i nasi da prate preko malih ekrana.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA