Najbolja srpska fitnes šampionka vam daje savete kako da vežbate! (VIDEO) (FOTO)

Jedina srpska fitnes takmičarka koja se profesionalno takmiči boravila u Beogradu i održala zanimljivo predavanje studentima DIF-a

  • 4

Bojana Vasiljević je jedina srpska profi fitnes takmičarka koja se aktivno takmiči.

Već nekoliko godina živi u Americi u Los Anđelesu najpre,a sada u Palm Springsu, gde je otišla posle završenog Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Beogradu.

>>> TERMINATOR PAO: Upoznajte seksi Srpkinju koja je izgledom ubila Švarcenegera! (FOTO) (VIDEO)

Pogledajte njen intervju i trening:

Posle odličnih uspeha u Srbiji u amaterskoj konkurenciji gde je bila šampionka Srbije, Balkana, vicešampionka sveta, rešila je da se oproba u profesionalnim vodama.A za to je bilo neophodno da se ode u Ameriku.

Foto: B-House photography Foto: B-House photography

Profesionalnu licencu za fitnes dobila je 2013. godine i od tada je počela sa nastupima. Imala je dosta uspeha do sada, jer u ovom sportu gde je konkurencija ogromna, ući u finale među šest takmičarki je veliki uspeh, a kamoli osvojiti medalju.

Ona je poznata i po tome što je snimila jednu reklamnu kampanju sa Arnoldom Švarcenegerom i to sasvim slučajno dok je vežbala u teretani.

Pogledajte taj video:

Foto: B-House photography Foto: B-House photography

Ona je uspela 2014. u Čikagu da dođe do trećeg mesta, a treba izdvojiti još i šesto mesto na Governors Kup, sedmo mesto na Taho Šou.

Osim što se takmiči ona radi i kao personalni trener, najpre u Severnom Holivudu gde je spremala Anđeliku Volet poznatu kao glavnu glumicu serije "Ružna Beti" a sada radi u Palm Springsu.

Foto: B-House photography Foto: B-House photography

Ovoga puta iskoristili smo priliku da popričamo sa Bojanom koja je došla u Srbiju psole dve godine i da je pitamo malo oko treninga, ishrane i života u Americi.

(D. Stojmenović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA