Ibanjez je spreman za Hrvatsku: Tast fudbalera Zvezde zove Čačića na Marakanu

Argentinac sa hrvatskim pasošem neće imati bilo kakvu zabranu iz kluba

  • 38

Jedan od najboljih igrača Crvene zvezde Luis Ibanjez mogao bi da bude rešenje za fudbalsku reprezentaciju Hrvatske za predstojeće Evropsko prvenstvo.

>>> IBANJEZ ULETEO U FACU SAŠI ILIĆU: Nemoj da mi glumiš frajera ovde! (EKSKLUZIVNI VIDEO)

Argentinac sa hrvatskim pasošem neće imati bilo kakvu zabranu iz kluba, uverio je Dragan Džajić u izjavi ua "Jutarnji", dok je iskusni stručnjak Ćiro Blažević istakao prednosti da zamenik kapitena Crvene zvezde igra za "vatrene".

- U deficitu smo u zadnjoj liniji i sve što bi Hrvatskoj moglo koristiti, ne treba odbijati, čak ni kapItana Zvezde. Iako, nisam oduševljen, ja sam ipak malo šovinist, ma, šalim se, nisam... Mislim da je to već fudbalska diplomatija, možda bi nastup Zvezdinog kapitana za Hrvatsku bio prvi čin pomirenja dveju država napetih odnosa. Zamislite, Argentinac miri Hrvate i Srbe. Ne, ne želim to da sugerišem Čačiću, ne želim da to ispadne neko političko petljanje, ali, Čačić je fudbalski slepac, on to ne gleda tako... - u svom fazonu prića Ćiro.

Ibanjezov menadžer i tast Darko Alegić imao je interesantan stav.

- Nije Beograd preko Atlantskog okeana, da Čačić ne bi mogao skoknuti i na ovu stranu. Ako Čačić ima bolje rešenje, OK, ali, Ibanjez je spreman...

Printskrin: Instagram/luisibanez88 Printskrin: Instagram/luisibanez88

Na kraju je Ibanjez poručio:

- Nisam opterećen pozivom, igram na super nivou, u jednoj izuzetno sportskoj atmosferi i dajem sve od sebe klubu za koji igram. Kao što sam davao i u Dinamu. Ako poziv dođe, spreman sam za reprezentaciju, jer mi je okruženje poznato, igrao sam s većinom igrača u Dinamu. Vrsaljko, Badelj, Mandžukić, Brozović, Pjaca, Kovačić, sve su to moji bivši saigrači i prijatelji, znamo se u dušu - sadržaj je SMS poruke koju je Ibanjez uputio "Jutarnjem".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA